Annonce
Brædstrup Avis

OK giver ekstra støtte til lokale idrætsklubber

De lokale idrætsforeninger har fået ekstra sponsorstøtte for energiselskabet OK for at komme igennem coronakrisen. Arkivfoto: Henrik Sandvad
OK giver Brædstrup Rideklub, senioridræt, håndbold, fodbold, ungdom, svømmeklub, Grædstrup Sogns Gymnastikforening og Tønning-Træden Gymnastikforening, 30 procent ekstra i sponsorstøtte til og med maj 2021, så de får ekstra hjælp til at komme igennem coronakrisen.
Annonce

Brædstrup: Otte foreninger deler sponsoraftalen, men modtager forskellige beløb. Brædstrup Rideklub har modtaget godt 8.000 kr. Jonna McCabe der ejer det store ridecenter siger:

- Vi bruger blandt andet penge til smed, dyrlæge, rideudstyr og foder til vore 12 elevheste, så aftalen betyder vildt meget for os.

Kirsten Olsen, der står for kontakten til sponsorerne for håndboldafdelingen fortæller:

- Vi har jo fået godt 19.000 kr. og de skal blandt andet bruges på rekvisitter til træningen og kampene. Det kan være oppustelige forsvarsspillere til at danne mur, løbe-stiger og bolde, så aftalen kommer alle vore ca. 200 medlemmer til gode.

Annonce

Nye spillersæt

Formanden for fodbold og ungdom i BIF, Allan Nielsen tilføjer:

- Vi får henholdsvis godt 16.000 til fodbold og næsten samme beløb til vores ungdom. Så vore ungdomsspillere får som regel et nyt spillersæt hvert andet år med OK-logo på. Vi har jo hold fra U 6 til og med veteraner, og har omkring 400 medlemmer i alt, hvor af flertallet er børn og unge spillere."

Brædstrup Senior Idrætsforening har ca. 200 medlemmer, som nyder godt af aftalen. Kasserer Søren Rasmussen forklarer:

- Vi har medlemmer fra et stort opland, og har blandt andet gå- og cykelture hver anden mandag, og så har vi ca. 90 medlemmer i aktivitet fredag formiddag med blandt andet badminton og vandgymnastik fra kl. 9.30 til 12.00. Så vi bruger vores andel på knap 10.000 kr. på diverse materialer til aktiviteterne.

Annonce

Nyt svømmeudstyr

Sveta Broch er kasserer i svømmeklubben og hun siger:

- Vore elite- og konkurrencesvømmere har fået nye badehætter med vores logo på. Og så har vi indkøbt nogle særlige plader til babysvømning, så de passer i størrelsen med de yngste, og vi har ca. 600 medlemmer i alt, der nyder godt af de ca. 7.500 kr. vi modtager.

Gymnnastikforeningen i Tønning-Træden modtager godt 4.000 kr. og bestyrelsesmedlem Heidi Dam forklarer lidt om hvordan de bruger sponsorpengene:

- Vi har købt en ny air-track til gavn for vore fire hold af gymnaster. Men ellers støtter vi også vore volleyball - og bordtennis spillere.

Der er knap 200 medlemmer i Grædstrup Sogns Gymnastikforening, der har modtager ca. 6.700 kr. Kasserer Birgit Nielsen fortæller:

- Vi bruger pengene på redskaber og rekvisitter til børnene. Og når vi har byfest sørger vi for aktiviteter i form af eksempelvis en rodeotyr eller lignende, og når vi afholder "sommersjov" arrangerer vi fodbold, rundbold eller andre aktiviteter, hvor vi støtter med materialer, men det blev desværre aflyst i år.

Annonce

Ekstra støtte

De otte ovennævnte foreninger har til sammen modtaget næsten 88.000 kr. til sammen for det seneste år.
Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Det danske energiselskab OK vil frem til og med maj 2021 øge sponsorstøtten med 30 procent til alle eksisterende foreninger med en benzinkortaftale, så de får ekstra hjælp til at klare sig igennem coronakrisen.

- Vi ved, at denne tid er speciel vanskelig for alle klubber og foreninger, hvor mange har været tvunget til at sætte deres aktiviteter på pause. Derfor øger vi nu støtten til vores loyale og trofaste sponsormodtagere med 30 procent, så både voksne, børn og unge fortsat vil have mulighed for at dyrke idræt og foreningslivet, der hvor de bor, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Klub støtter klub

Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Her er de nye menighedsråd

Annonce