Annonce
Brædstrup Avis

OK Plus-kiosk på Nørregade kan komme på nye hænder

Er man interesseret i at prøve kræfter med en kiosk, er OK Plus kiosken i Brædstrup nu en mulighed. Foto: Peter Hald
Ægteparret Ferjani sætter deres kiosk til udlejning. De vil gerne på pension.
Annonce

Brædstrup: Efter 25 år med deres kiosk OK Plus på Nørregade i Brædstrup varmer ægteparret Lone og Mahmoud Ferjani nu op til at sige farvel til denne forretning.

Et skilt i butikken med overskriften "Ledigt butikslejemål" forkynder, at parret gerne vil leje deres butik ud. Parret ser helst, at kiosken fortsætter, men afviser heller ikke andre muligheder.

- Der har været et par henvendelser. men det er ikke lige op over. Det er jo ikke lige noget, der sker fra den ene dag til den anden, og det skal ikke være den første den bedste, siger Mahmoud Ferjani.

- Vi forlanger ikke, at det skal være en OK Plus Kiosk - det kan også køre som almindelig kiosk. Der er masser af muligheder, tilføjer han.

Ferjani beholder OK benzintanken og de to vaskehaller på Rådhusgade - det er kun butikken, der sættes til udlejning.

Tilbage i 2016-2017 forpagtede parret deres OK Plus Kiosk i en periode på 13 måneder, indtil de igen selv tog over i marts 2017. Forretningen kører godt, siger Mahmoud Ferjani, så det handler om, at de gerne snart vil begynde at nyde tilværelsen som pensionister. Mahmoud Ferjani er 68 år, og ægtefællen Lone er 63 år, og der er to børn og fem børnebørn, som de gerne vil have mere tid til.

- Vi tog beslutningen om at stoppe sidste år. Da sagde vi: "I 2020 skal vi holde". Coronaen havde vi selvfølgelig ikke forudset, men omsætningen er faktisk udmærket. Vi bliver jo ikke yngre, og det er derfor, at vi vælge at gøre det, forklarer Mahmoud Ferjani.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce