Annonce
Brædstrup Avis

Optimisterne mødes igen til hygge og kortspil

Aase Danielsen, formand for foreningen Optimisterne i Sdr. Vissing, glæder sig til at komme i gang med foreningslivet igen sammen med de 100 andre medlemmer af Optimisterne. Foto: Peter Hald
Social forening i Sdr. Vissing tager atter hul på aktiviteterne.
Annonce

Sdr. Vissing: Rundt omkring er foreningerne ved at komme i gang igen efter en lang ufrivillig corona-pause. Det gælder også foreningen Optimisterne i Sdr. Vissing. Fra og med 8. juni er der atter gang i nogle velkendte faste aktiviteter om mandagen og tirsdagen - henholdsvis kortspil og tirsdagshygge i Fælleshuset.

Optimisterne har fokus på det sociale samvær i dagtimerne, og ud over de faste aktiviteter arrangeres der også foredrag, udflugter og sang.

- Mange har savnet aktiviteterne. Især dem, hvis familie bor langt væk, fortæller Optimisternes formand Aase Danielsen.

Optimisterne har omkring 100 medlemmer, og godt halvdelen er pensionister. Mange glæder sig utvivlsomt til at mødes igen til de faste aktiviteter på mandage og tirsdage, men de må dog stadig vente lidt på nogle andre aktiviteter. De populære sommerudflugter er udskudt til næste år, og foredragene begynder først i efteråret, oplyser Aase Danielsen.

- Men vi håber og satser på, at vi kan gennemføre vores julefrokost. Jeg tror, at tilstanden hurtigt bliver normal herude på landet. Vi har virkelig ikke haft mange corona-tilfælde, siger hun.

Aktivitetsområdet i Fælleshuset på Sdr. Vissingvej - den tidligere skole i Sdr. Vissing - er åbnet igen. Gymnastiksalen er dog indtil videre stadig lukket.

En del af de ældre fra Sdr. Vissing er i årenes løb flyttet til Brædstrup, men mange af dem har bevaret kontakten til Optimisterne, og nogle bliver ved med at deltage i aktiviteterne.

Aase Danielsen oplyser, at medlemstallet i Optimisterne er stabilt, men hun så gerne, at der kom nye indbyggere i Sdr. Vissing:

- Ja, vi kunne godt tænke os noget mere byggeri her i byen, understreger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Klub støtter klub

Brædstrup Avis

Her er de nye menighedsråd

Annonce