Annonce
Brædstrup Avis

På dagsudflugt i egen baghave: Her er 38 forslag

En dagstur til øen Endelave, hvor man blandt andet kan besøge Endelave Museum og meget andet, er blandt mange forslag, som turistsamarbejdet nu har samlet i en ny liste. Arkivfoto: Morten Pape
En ny liste med forslag til dagsudflugter skal både få turister til at blive og få lokale til at udforske oplevelser i egen baghave, lyder det fra Destination Kystlandet.

Hestevognskørsel og strandtur ved Fløjstrup, skattejagt i Juelsminde og kanotur og discgolf ved Bygholm. Det er blandt en lang række bud på dagsudflugter i Odder-, Juelsminde- og Horsens-området.

Bag forslagene står de tre områders turistsamarbejde, Destination Kystlandet. Herfra har man sammensat en liste, som foreløbig rummer 38 tema-baserede pakke-forslag.

Målgruppen er både gæster og lokale borgere.

- Vi ønsker at komme med konkrete forslag til vores forskellige målgrupper, og samtidig tror vi på, at borgerne og naboerne til vores tre kommuner stadig har meget til gode at opdage i egen baghave. Så derfor er de også tænkt ind i kampagnen, siger Destination Kystlandets direktør, Helle Berthold Rosenberg, i en pressemeddelelse.

Listen er udarbejdet med henblik på at skabe lyst til at opleve mere end én af dem, og derved skabe fundament for overnatninger, for eksempel på et af destinationens hoteller, der har været hårdt ramt af corona, lyder det fra Destination Kystlandet.

- Ved også at præsentere de lidt mindre oplevelser, der gemmer sig i nærheden af de større attraktioner, håber vi, at gæsterne får lyst til at forlænge deres ophold, uddyber turistdirektøren.

Tur-listen findes på Kystlandets hjemmeside og udvides løbende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

BHK fandt lotteri-vinder

Brædstrup Avis

Er Horsens en grøn kommune?

Annonce