Annonce
Brædstrup Avis

Pejsegården og Lions arrangerer bil-banko

Der er god plads på Pejsegårdens parkeringsplads, hvor Jytte Nygaard fra Pejsegården samt Peter Damgaard og Jens Frederik Jensen fra Lions Club arrangerer bilbanko den 19. maj. Foto: Peter Hald
Tirsdag 19. maj bliver der bil-banko på Pejsegårdens parkeringsplads. Plads til op mod 80 biler.
Annonce

Brædstrup: Banko-spillerne har længe måttet undvære deres elskede spil på grund af corona-restriktionerne, men nu er der håb forude for dem, der savner banko.

Hotel Pejsegården arrangerer nemlig i samarbejde med Lions Club Brædstrup et stort bil-bankospil på Pejsegårdens parkeringsplads om aftenen tirsdag 19. maj.

Det kommer til at foregå på den måde, at der bliver lukket op mod 80 biler ind på Pejsegårdens parkeringsplads, og bilerne skal så parkeres med god afstand.

Arrangørerne har af politiet fået tilladelse til, at der må være op mod fire personer i hver bil - men man må ikke forlade bilen. Det vil sige, at man nok skal sørge for at få tisset grundigt af før bankospillet - eller medbringe dertil egnede beholdere...

Annonce

Første gang med bilbanko

Initiativet til bil-bankospillet er kommet fra Pejsegårdens direktør Jytte Nygaard, der straks har fået velvillig opbakning fra de banko-kyndige Lions-folk Peter Damgaard og Jens Frederik Jensen. De to har årelang erfaring med bankospil, men det er første gang, at de giver sig i kast med bil-banko.

- Vi har arrangeret bankospil i 30 år, men bil-banko er helt nyt for os, siger Peter Damgaard.

Tilmeldingen kommer til at fungere på den måde, at banko-spillerne melder sig til ved Pejsegården efter først til mølle-princippet, oplyser Jytte Nygaard.

Ved ankomsten får man udleveret en pose med bankoplader samt en sandwich og drikkevarer, som Pejsegården leverer.

Et eventuelt overskud fra selve bankospillet går til Lions, der vil donere beløbet til et lokalt velgørende formål, som dog ikke er nærmere bestemt i øjeblikket. Det afhænger blandt andet af, hvor meget, der kommer ind, fortæller Jens Frederik Jensen.

Minimumprisen er 250 kroner pr. bil inklusive to personer.

Når pladen er fuld, skal man dytte og blinke i stedet for at råbe banko.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Her er de nye menighedsråd

Annonce