Annonce
Brædstrup Avis

Røde Kors Horsens Nord øgede overskud

Røde Kors-butikkerne i Hovedgård, Tvingstrup (billedet) og Østbirk har tilsammen givet et overskud på 600.000 kroner i det forløbne år. Arkivfoto: Jens Amtoft

Østbirk: 2020 har været det hidtil bedste år i Røde Kors afdelingen, Horsens Nord, der dækker de gamle Gedved og Brædstrup kommuner samt Lund og Egebjerg-områderne.

Økonomien voksede takket være gode præstationer i de tre genbrugsbutikker i Østbirk, Hovedgård og Tvingstrup. I alt omsatte de varer for over 1,1 million kroner, og efter afholdte udgifter gav det godt 600.000 kr. til sociale aktiviteter lokalt, på landsplan og ude i verden.

- Overskuddet på godt 600.000 kr. skal endda ses i lyset af, at vi flyttede Østbirk-butikken i nye lokaler i 2020, og den investering er taget over driften, så vi er i bestyrelsen særdeles tilfreds med resultatet, siger formanden for Røde Kors Horsens Nord, Gudrun Andreasen.

- Tilfredsheden skyldes selvfølgelig ikke kun økonomien, men også at vi har øget vores lokale sociale aktiviteter, siger Gudrun Andreasen, der blandt nævner, at man har fået godt gang i besøgstjenesten.

Den lokale Røde Kors-afdeling har sendt 15 familier og seks unge på ferielejre, og godt 50 familier i området har haft glæde af Røde Kors’ julehjælp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Ny kunderådgiver

Brædstrup Avis

Genbrugshallerne åbner igen

Brædstrup Avis

Regionen lukker testcenter

Annonce