Annonce
Brædstrup Avis

Rom-flasker sætter byfest på skinner

Theis Steen Hansen er klar til at skænke mere af Bakkelandets Rom. Salget støtter næste års byfest i Brædstrup. Foto: Peter Hald
Det går forrygende med salget af "Bakkelandets Rom", der skal hjælpe Bakkelandets Byfest på gled.
Annonce

Brædstrup: Theis Steen Hansen fra spiritusforretningen Water Of Life i Brædstrup kan konstatere, at rom kan være en særdeles effektiv måde at hjælpe det lokale foreningsliv på.

For godt tre uger siden var han med til at introducere "Bakkelandets Rom", hvor der for hver solgt flaske går 50 kroner direkte til at støtte Bakkelandets Byfest, der skal finde sted 22.-23. maj næste år i Folkeparken i Brædstrup.

Rommen er åbenbart faldet i Brædstrup-borgernes smag, for i skrivende stund er der solgt ikke færre end 150 flasker, hvilket så foreløbig giver 7500 kroner til byfesten. Salget er både sket i Water Of Life samt i Superbrugsen og Rema 1000 i Brædstrup.

Butikkerne har fået nye forsyninger, og Theis Steen Hansen regner med, at der hurtigt vil blive solgt yderligere 150 flasker - og måske flere endnu.

Der bliver sat skub i salget ved nogle smags-arrangementer i nær fremtid. Fredag 26. juni kommer folk fra Bakkelandets Byfest og udskænker smagsprøver i Rema 1000 i Brædstrup fra klokken 14.30 til 17.30, og fredag 3. juli i omtrent samme tidspunkt kommer der et tilsvarende arrangement i SuperBrugsen.

Annonce

Vind i sejlene

- Det er faktisk gået bedre, end vi havde regnet med. Ideen er slået an - også andre steder. Jeg er blevet ringet op af foreninger fra andre kommuner, der er interesseret i noget lignende, siger Theis Steen Hansen.

Han har selv fået vind i sejlene. Tidligere på året flyttede hans virksomhed ind i det gamle vaskeri på Bredgade i Brædstrup, og 39-årige Theis Steen Hansen har nu fået så meget at rive i, at han forleden kvittede sit fuldtidsjob som landbrugskonsulent og nu kan koncentrere sig 100 procent om Water Of Life.


Det er faktisk gået bedre, end vi havde regnet med.

Theis Steen Hansen


- Jeg skal stadig arbejde lidt freelance som landbrugskonsulent, men nu kan jeg arbejde på fuld tid her i butikken, siger han.

Arbejdet med at arrangere byfesten i Brædstrup er godt i gang, og tovholderen for Bakkelandets Byfest, Helle Pørtner Voldby, er ovenud tilfreds med støtte-initiativet fra de tre butikker:

- Det er fantastisk, at vi har fået så stor opbakning allerede. Og at tre lokale butikker, Water Of Life, Rema 1000 og SuperBrugsen, er gået sammen om det her viser jo, at der er masser af sammenhængskraft i byen, siger Helle Pørtner Voldby.

På grund af corona-epidemien måtte man udsætte Bakkelandets Byfest til næste år. Men så skal festen også have hele armen, og det er her, at Bakkelandets Rom kommer ind i billedet. Foto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Senioridræt starter sæsonen

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce