Annonce
Brædstrup Avis

Sportigan har ramt et helt nyt marked

Lasse Jakobsen fra Sportigan glæder sig over, at gavekatalog-ideen er faldet i god jord. De lokale klubber og firmaer har opdaget kataloget. Foto: Peter Hald
Annonce

Brædstrup: Et godt netværk til lokale virksomheder, idrætsklubber og foreninger har medført, at Lasse Jakobsen fra Sportigan nu har fået gang i noget, der er lidt usædvanligt for en forretning, der normalt er kendt for at handle med sportstøj og sportsudstyr.

Sportigan har nemlig lanceret et gavekatalog, der er målrettet idrætsklubber og virksomheder. Kataloget indeholder en hel del varer, der er ret usædvanlige for Sportigan - for eksempel høretelefoner, knivsæt, brugskunst, ølgaver, chokolade og meget andet, der er populært i firmagaver - men altså ikke lige det, man normalt finder på hylden i Sportigans butikker.

- Vi er nødt til at "tænke ud af posen" og prøve nye muligheder. Vi kan ikke bare vente på, at der træder kunder ind ad døren i vores butikker - vi er nødt til at satse, siger Lasse Jakobsen.

Butikslivet nu om dage er udfordret af nethandel, men rundt omkring ser man, at de forretninger, der kan tænke nyt og ramme nye markeder, kan klare sig udmærket.

- Vi er simpelthen nødt til at udvide horisonten, understreger Lasse Jakobsen.

Og han kan nu konstatere, at Sportigan med sit Klub & Erhverv gavekatalog har ramt skiven:

- Vi har fået mange reaktioner, og vi kan se, at der er nogle af tingene i kataloget, der er voldsomt populære - blandt andet små bluetooth højttalere. Fordelen for os her i Brædstrup er, at vi kender vores kunder. Vi har i mange år leveret tøj og sportsudstyr til mange idrætsklubber, og de klubber har igen mange sponsorer i det lokale erhvervsliv. Det giver os et godt netværk, og det betyde, at vi kan "skræddersy" tingene og levere specialløsninger, siger Lasse Jakobsen.

Sidste år fik Sportigan en stor gave-ordre ind - nemlig en bestilling fra det store firma Grædstrup Stål, der bestilte gaver til de ansatte.

- Vi har også bestillinger fra mange af de mindre håndværker-virksomheder, der er her i området. Det er jo folk vi kender, og de kender os, så hvad enten firmaet har tre medarbejdere eller 50, så finder vi ud af det, forklarer Lasse Jakobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Klub støtter klub

Brædstrup Avis

Her er de nye menighedsråd

Annonce