Annonce
Brædstrup Avis

Star Me dropper de gratis æbleskiver

Annette Smed Brusgaard, indehaver af Star Me, har allerede pyntet op til jul i sin butik. Men æbleskiverne må vente. Foto: Peter Hald
Coronaen tvinger brugskunstbutikken Star Me til at aflyse tidlig juletradition med gratis æbleskiver 1. oktober.
Annonce

Brædstrup: Annette Smed Brusgaard, indehaver af brugskunst-butikken Star Me i Brædstrup, er traditionen tro godt i gang med at julepynte sin butik på Bredgade. Overalt i butikken hænger der julekugler og andre former for farverig julepynt. En mandshøj og fyldig julemandsfigur har taget opstilling ved siden af en stor kane, og udenfor har flere små tøjnisser taget opstilling ved døren.

Kort sagt - Star Me er som de tidligere år gået "all in" på julen, og kronen på værket bliver, når de gigantiske gyldne julekugler bliver hængt op udenfor i markisen.

Men én ting bliver anderledes i år. På grund af corona-epidemien og de stigende smittetal vil Annette Smed Brusgaard ikke som sædvanlig servere gratis æbleskiver den 1. oktober i butikken.

- Det gør lidt ondt på mig, at jeg ikke i år kan byde velkommen med gratis æbleskiver den 1. oktober. Det har vi jo ellers gjort mange år i træk, siger hun.

De gratis æbleskiver droppes for at undgå for meget mylder i butikken, men ellers er kunderne selvfølgelig altid velkomne.


Ja, det er corona-tid, men vi skal jo også være glade og have lidt sjov.

Annette Smed Brusgaard, Star Me


Og der spares ikke på den overdådige julepynt.

- Ja, det er corona-tid, men vi skal jo også være glade og have lidt sjov, understreger Annette Smed Brusgaard.

Annonce

Lokal opbakning

Mange kunderne har selvfølgelig opdaget, at Star Me allerede nu har sat turbo på julepynten, og der er kommet gang i salget af pynt.

Der er noget for enhver smag, og en nyskabelse i år bliver julepynt, der er fremstillet af genbrugsmaterialer.

Den kommende julehandel er vigtig for alle butikker, og Annette Smed Brusgaard ser frem til livlig handel. Men hun krydser også fingre:

- Jeg håber, at min krop kan holde til det, siger hun.

Tidligere på året var hun nødt til at lukke sin butik i nogle måneder på grund af helbredsproblemer, men lokal opbakning betød, at hun kunne genåbne - dog med reduceret åbningstid fra onsdag til lørdag.

- Jeg fik en fantastisk velkomst, da jeg åbnede butikken igen i juli, siger hun.

Lokal opbakning er uundværlig:

- Jeg tror på, at jeg har lokal opbakning nok til at fortsætte min butik. Det er vigtigt, at folk handler lokalt - det gælder for alle butikker. Vi er i samme båd, siger Annette Smed Brusgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Ravnen Munin landede i Dommerhaven

Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

BIF-vinderen er fundet

Annonce