Annonce
Brædstrup Avis

Stilsikker frisørsalon åbnet i Brædstrup

Frisør Najida Ahmad har her taget plads i en af stolene i salonen på Bredgade 41. Hun har selv været med til at indrette salonen. Foto: Peter Hald
Annonce

Brædstrup: En stilsikker indretning præger Brædstrups nyeste frisørsalon - Salon Najida på Bredgade 41. Indehaver er 49-årige Najida Ahmad, der åbnede sin virksomhed for nylig. Men hun er ikke nogen novice indenfor faget - tværtimod.

Najida Ahmad kommer oprindeligt fra Syrien, hvor hun var frisør i en årrække. Da hun kom til Danmark for otte år siden sammen med ægtemanden Hekmat og deres børn, valgte hun at tage en dansk frisøruddannelse, så hun blev fortrolig med stil og mode her til lands.

- Min mand og jeg bor i Silkeborg, og grunden til at jeg valgte at åbne min salon her i Brædstrup er blandt andet, at min mand også er frisør, og han har en salon i Østbirk. Vi fandt derfor ud af, at huslejerne her i Brædstrup er meget billigere end i Silkeborg, og da vi også har mulighed for at køre sammen på arbejde, er jeg glad for, at vi fandt lokalet her, fortæller Najida.

Hun og familien har selv været med til at indrette lokalet, der er holdt i et enkelt og moderne design. Blandt andet fandt Najida en usædvanlig buet skranke i metal i København.

Udvendigt har Bredgade 41 også fået en gennemgribende ansigtsløftning - blandt andet med en helt ny markise. Bredgade 41 husede tidligere genbrugsforretningen "Bixen", men genbrugsforretningen, der drives af Brædstrup Y's Mens Club og Kirkens Korshær, flyttede for et par år siden over på den anden side af gaden, og nummer 41 stod tomt i længere tid og begyndte at tage sig forfaldent ud. Men nu er der atter liv og aktivitet på stedet, og gadebilledet har fået et stort løft takket være den nye facade.

- Jeg har haft en fin start, siger Najida, der forløbig passer salonen alene. Med tiden kan det dog godt være, at hun gerne vil have en kollega eller elever.

- Min mand har drevet sin salon i Østbirk i cirka to år, Salon Rudi hedder den, så jeg kender efterhånden mange der, og de har fundet ud af, at jeg har åbnet salon her i Brædstrup, fortæller hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce