Annonce
Brædstrup Avis

Stort maskincenter ansætter tidligere Jøla-medarbejdere

Bjørn Svendgaard (til venstre) og Knud Erik Algren var gennem mange år montører hos Jøla A/S, der gik konkurs for få uger siden. De to er nu blevet ansat hos Dansk Maskincenter A/S og skal servicere landsbrugsmaskiner i deres gamle arbejdsområde omkring Brædstrup. Privatfoto
Annonce

Brædstrup: Firmaet Dansk Maskincenter A/S, der har afdelinger blandt andet i Odder og Jelling, har nu ansat to montører fra den konkursramte maskinforretning Jøla A/S.

- Det er altid trist, når en forhandler og kollega må stoppe, og der er kunder, der ikke kan få den hjælp, som de plejer at få. Høsten står for døren, og det har meget høj prioritet, at vi kan tilbyde alle kunder den bedste service. Vi glæder os derfor over, at vi i DMC er lykkedes med at ansætte to erfarne og dygtige montører, Knud Erik Algren og Bjørn Svendgaard fra det konkursramte Jøla, fortæller eftermarkedschef Flemming Madsen fra Dansk Maskincenter (DMC).

Flemming Madsen oplyser, at de to tidligere Jøla-medarbejdere bliver tilknyttet DMC's afdeling i Odder, og de vil starte på deres nye arbejde inden høsten.

Planen er, at de to montører kører ud i servicevogne fra egen bopæl.

- Knud Erik Algren og Bjørn Svendgaard skal passe de kunder, som det tidligere Jøla havde, og på den måde kan de fortsat servicere kunderne i deres vante områder, forklarer Flemming Madsen.

- Det er snart høsttid, og derfor er det vigtigt for os at få nyheden bredt ud, så landmændene ved, hvor de skal henvende sig, hvis de har problemer med deres maskiner. Man kan ringe til vores afdelinger i Odder eller Jelling - eller direkte til de to montører. Mange af kunderne har deres telefonnumre i forvejen, men der går nok lige en uges tid, inden deres numre er overført, tilføjer han.

DMC havde i forvejen kunder i Brædstrup-området:

- Jøla var underforhandler for DMC. De købte deres maskiner gennem os, så det er ikke et ukendt område for os, oplyser Flemming Madsen.

Det er snart høsttid, og derfor er det vigtigt for os at få nyheden bredt ud.

Flemming Madsen, eftermarkedschef hos DMC A/S

Annonce

Overtager ikke bygninger

Dansk Maskincenter har ikke planer om at købe Jølas bygninger på Søbækvej ved Brædstrup.

- Jeg ved ikke, hvad der sker med Jøla-bygningerne eller det øvrige personale fra firmaet. Jeg tvivler på, at der er klarhed over det endnu. Men det er ikke vores plan at overtage stedet, understreger Flemming Madsen.

Trods det konkurrenceprægede marked ser han lyst på fremtiden:

- Der er en rimelig optimisme blandt landmændene. Der er stigende priser blandt andet på mælk og svin, og optimismen hos landmændene smitter jo af på os, siger Flemming Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce