Annonce
Brædstrup Avis

Succes for nyt initiativ "Enlige Mænd 65+"

- Glædeligt var det, at så mange havde taget imod tilbuddet. Der var god stemning fra starten, siger Peter Als-Jensen fra Ældre Sagen. Foto: Peter Hald
Godt fremmøde ved det første møde for "Enlige Mænd 65+" i Brædstrup.
Annonce

Brædstrup: Ikke mindre end 27 herrer mødte op med sindig nysgerrighed og godt humør til det første møde for "Enlige Mænd 65+" i Tinghuset på Østergade i Brædstrup onsdag 11. december.

Det fortæller Peter Als-Jensen fra Ældre Sagen i Brædstrup, der havde været med til at igangsætte det nye initiativ sammen med Horsens Kommune og Horsens Provsti.

- Glædeligt var det, at så mange havde taget imod tilbuddet. Der var god stemning fra starten. Ved dette første møde bød Ældre Sagen på smørrebrød med tilbehør samt kaffe og kager. Der er allerede nu stor tilslutning til næste møde, der afholdes 8. januar samme sted. Dog skal mødedeltagerene fremover selv betale for smørrebrød, en øl eller en vand, samt kaffe og småkager. Det har vi i første omgang takseret til 45 kroner pr. deltager, fortæller Peter Als-Jensen.

- Vores opfattelse efter første møde er, at initiativet er blevet rigtigt godt modtaget. Hurtigt gik snakken på kryds og tværs og vi ser med fortrøstning frem til de efterfølgende, tilføjer han.

Fremover vil der blive holdt et 10-15 minutter langt foredrag om et emne, som deltagerne har valgt på det forgående møde. Endvidere vil de deltagere der har lyst, én efter én, få mulighed for at fortælle lidt om deres liv og deres oplevelser. Det er dog frivilligt.

- Ud over sammenkomster vil vi også forsøge at arrangerer oplevelser uden for huset i form af virksomhedsbesøg, gåture, sportskampe, biografture med mere. Vi vil, på bedste vis, forsøge at imødekomme de ønsker, deltagerne kommer med. Men essensen i alle disse arrangementer er, at lidt god mad, samvær og hyggesnak om hist og pist er det grundlæggende, oplyser Peter Als-Jensen.

Tovholderne i projektet, Kirsten Høg, Søren Mynster og Peter Als-Jensen, Ældre Sagens formand i Brædstrup Niels Rasmussen samt projektlederen fra Horsens Kommune, Dorte Lee, takkede for fremmødet og ønsker alle en god jul og et godt nytår.

Til næste møde er der allerede 25, der har tilmeldt sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce