Annonce
Brædstrup Avis

SuperBrugsen satser på at gå i plus

Uddeler Frank Emborg Knudsen fra SuperBrugsen i Brædstrup ser lyst på fremtiden. Regnskabet er mærkbart forbedret, og væksten i Brædstrup vil også smitte af på SuperBrugsen, påpeger han. Foto: Peter Hald
Optimistiske toner fra SuperBrugsen i Brædstrup: Bedre regnskab og øget omsætning.
Annonce

Brædstrup: SuperBrugsen i Brædstrup havde stadig røde tal på bundlinien i sit 2019-regnskab, men butikken er ved at vende kursen, og i forhold til det forrige regnskabsår er der sket en mærkbar forbedring.

Derfor har bestyrelsen med Jørgen Broch i spidsen en forventning om, at 2020 vil blive året, hvor SuperBrugsen i Brædstrup igen får et positivt resultat efter skat og afskrivninger.

På generalforsamlingen for nylig oplyste uddeler Frank Emborg Knudsen, at 2019-regnskabet endte med et regnskabsmæssigt underskud på 450.000 kroner, men det er en forbedring af resultatet på cirka 600.000 kroner, da årsregnskabet for 2018 lød på et minus på 1.054.000 kr.

Frank Emborg Knudsen kunne oplyse, at forbedringerne kom fra alle dele af varesortimentet. Der er især en markant stigning i omsætning og indtjeningen fra slagter- og delikatesseafdelingen, der har øget omsætningen med cirka 15 procent.

Annonce

Satser på plus

Alt det er noget, der giver anledning til optimisme:

- Det er absolut mit mål, at vi kan få forretningen til at gå i plus i år, siger uddeler Frank Emborg Knudsen til Horsens Folkeblad.

- Hvis vi fortsætter den udvikling, vi er inde i, så tænker jeg, at vi nok skal komme i mål. Vi skal fortsat være skarpe i vores slagter- og delikatesseafdeling, og vi skal stadig have et stort og alsidigt sortiment. Vi har markant flere varenumre til kunderne, end man har i discountbutikkerne, tilføjer han.


Det er absolut mit mål, at vi kan få forretningen til at gå i plus i år.

Frank Emborg Knudsen, uddeler


Frank Emborg Knudsen har også på lang sigt positive forventninger:

- På den længere bane, når alle de nye boliger i Brædstrup er klar, så kommer der en befolkningstilvækst, og det vil smitte af på det samlede handelsliv - inklusive os, siger han.

SuperBrugsens ledelse forventer at fastholde den nuværende bemanding. Hvis man tager alle med - også ungarbejdere og deltidsmedarbejdere - er der samlet 46 ansatte i butikken, og det svarer til 18 fuldtidsstillinger.

- Vi har truffet et valg om at have flere faste medarbejdere, så vi har nogle gode kompetencer, siger Frank Emborg Knudsen.

Annonce

Corona-effekter

Corona-epidemien har betydet, at SuperBrugsen i år måtte aflyse flere arrangementer.

- Tiden er jo ikke god til arrangementer, og det har klart været en udfordring. Som det ser ud nu, må vi knapt nok arrangere smagsprøver, siger uddeleren, der dog understreger, at arrangementerne vender tilbage, når coronaen forsvinder.

Men der har også været en plus-side:

- Coronaen har skabt en bølge med, at folk gerne vil handle og støtte lokalt. Det er vi også med på. Sammen med OK Benzin har vi afleveret 88.000 kroner til otte foreninger i lokalområdet. Min forhåbning er, at tendensen med at handle lokalt fortsætter. Brædstrup har et fantastisk alsidigt handelsliv, og det betyder jo, at det er interessant at køre til Brædstrup for at handle, understreger Frank Emborg Knudsen.

Ved valget til bestyrelsen var genvalg på alle poster. Der var således genvalg af Tina Jensen, Olav Holst Hansen og Jørgen Broch. Som suppleant var der genvalg af Grethe Rasmussen. Bestyrelsen konstituerer sig senere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Her er de nye menighedsråd

Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

På sporet af Emma Gad

Annonce