Annonce
Brædstrup Avis

SuperBrugsen vender underskud til overskud

Brugsuddeler Frank Emborg Knudsen havde godt nyt med til generalforsamlingen. SuperBrugsen giver nemlig overskud, og med flere indbyggere i Brædstrup forventer man også, at de gode tider fortsætter. Arkivfoto: Peter Hald
SuperBrugsen i Brædstrup kom ud af 2021 med et flot resultat, og brugsen har således forbedret resultatet med 600.000 kroner på blot et år.

Brædstrup: Super Brugsen i Brædstrup har den 28. april afholdt den årlige generalforsamling. Som tidligere år afholdtes generalforsamlingen på Hotel Pejsegården, men denne gang tilbage i hotellets store sal med mere end 150 deltagere. På grund af de gældende forsamlingsrestriktioner de sidste to har de årlige generalforsamlinger været med begrænsninger.

Formanden for bestyrelsen Jørgen Broch, kunne i sin beretning glæde sig over en fortsættelse af den positive retning for Super brugsen og et stærkt forbedret økonomisk resultat i regnskabsåret 2021 i forhold til året før.

Efter nogle år med underskud præsenterer SuperBrugsen i 2021 et flot positivt resultat efter skat.

Annonce

Formanden gav i sin beretning udtryk for en forventning om at udviklingen i 2022 vil fortsætte den positive udvikling i Super Brugsen og for Brædstrup i det hele taget.

De mange tiltag i byen og de mange nye bomuligheder giver grundlag for optimisme for Brugsen og handelslivet i Brædstrup. Cirka 400 nye borgere i byen i det sidste år forventes at blive til endnu flere i de kommende år.

Formanden kom ind på de stigende omkostninger på transport og energi. Ligesom de stigende priser fra leverandørerne kan gøre det vanskeligt at forudse de fremtidige vilkår for dagligvarehandelen generelt.

Formanden lovede forsamlingen, at ledelse og bestyrelse ikke vil tøve med at tage de rigtige beslutninger for at sikre de bedste muligheder for at handle i SuperBrugsen i Brædstrup.

Overskud på bundlinjen

Uddeler Frank Emborg Knudsen gennemgik på mødet regnskabet, som endte med et regnskabsmæssigt overskud på ca. 400.000 kr. hvilke er en forbedring af resultatet på ca. 600.000 kr. i forhold til året før.

Frank Knudsen kunne oplyse at pæne omsætningsstigninger og bidrag til resultatet på stort set alle forretningsområder.

Omsætningen blev øget, og det lykkes på trods af øgede omkostninger til bl.a. energi at holde omkostningerne i ro. Resultatet anses af bestyrelse og den daglige ledelse som tilfredsstillende. Ligesom bestyrelse og ledelsen ser meget positiv på fremtiden for Super Brugsen i Brædstrup, som områdets supermarked.

Valget til bestyrelsen var genvalg af Tina Jensen og Jørgen Broch. Der var nyvalg af Mikkel Simonsen. Som suppleant genvalgtes Jens Skifter Brædstrup. Bestyrelsen konstituerer sig senere.


Annonce
Brædstrup Avis

Brædstrup Kultursamvirke deler penge ud

Annonce
Brædstrup Avis

Ældre Sagen tager på tur til Løgumkloster og Gram Slot

Annonce
Brædstrup Avis

Loppemarked og havensdag søger udstillere

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Løbeklub jubler over rekordløb til Den Genfundne Bro: Det er vores største succes nogensinde

Brædstrup Avis

Hidsige traktorer trak godt 2000 gæster til landsby

Brædstrup Avis

Varmekunder kan tjene på varmecheck: Det er lovsjask af værste skuffe, mener formand for varmeværk

Brædstrup Avis

Mor til teenagere og byrådsmedlem vil hjælpe unge med at skabe mere tryghed i nattelivet

Brædstrup Avis

Kun én gudstjeneste

Brædstrup Avis

Ildsjæle har været med til at tænde lys i andre menneskers liv - nu har de været gift i 60 år

Brædstrup Avis

Horsensegnens Kulturfestival for 5. gang i Østbirkhallen

Brædstrup Avis

Havetur til mange smukke haver

Brædstrup Avis

Udvalg siger ja til planer om 22 nye boliger: Det gjorde vi med et smil på læben, for det har byen arbejdet for i lang tid

Brædstrup Avis

Skal Horsens have sin egen camino? Landsbyråd vil binde landsbyer i området bedre sammen

Annonce