Annonce
Brædstrup Avis

Tæppecentret flytter snart på Vestervangen

Brian Krog, indehaver af Tæppecentret, får snart mere plads. Den 7. november rykker han sin forretning fra Stationspladsen 25 og over i dobbelt så store lokaler på Vestervangen 5 . Foto: Peter Hald
Brædstrup-forretningen Tæppecentret Gulve og Gardiner flytter fra Stationspladsen til Vestervangen.
Annonce

Brædstrup: I over 15 år har man været vant til, at Tæppecentret Gulve og Gardiner Brædstrup har ligget på Stationspladsen, men nu flytter forretningen snart. Dog ikke mere end et kraftigt stenkast væk, nemlig til adressen Vestervangen 5. hvor Tæppecentret bliver nabo til JD Byg og den gamle trælasthal.

Indretningen af det nye lokale er godt i gang, og dørene i det nye tæppecenter på Vestervangen åbnes lørdag 7. november, fortæller Brian Krog, indehaver af Tæppecentret Gulve og Gardiner.

Han glæder sig til at tage det nye sted i brug.

- Vi har en rigtig god beliggenhed her på Stationspladsen - det er nok byens bedste beliggenhed, men vi er vokset ud af vores nuværende lokaler, og jeg savner virkelig noget lagerplads. Jeg har simpelthen for mange varer inde i butikken, siger Brian Krog.

Manglen på lagerplads betyder blandt andet, at der skal flyttes rundt på mange ting, og det giver en del tunge løft.

Tæppecentrets nye lokaler på Vestervangen er næsten klar til indflytning. Foto: Peter Hald


Vi er vokset ud af vores nuværende lokaler.

Brian Krog, Tæppecentret


- Vi får en meget bedre logistik i det nye lokale, og butikken kan også indrettes pænere. Jeg får dobbelt så meget plads og kommer op på 630 kvadratmeter butik og 150 kvadratmeter lager. Ud over at vi får mere ordnede forhold, bliver det sikkert også en god ting, at vi kommer til at ligge tæt på Jem & Fix, siger Brian Krog.

Annonce

Plads til KreaKrog

I det nyindrettede lokale på Vestervangen bliver der plads til den helt nye forretning KreaKrog. Det er en garnforretning, der skal drives af Brian Krogs datter Louise. Hun er uddannet handelsøkonom og er øjeblikket i gang med en bacheloruddannelse i innovation og entrepreneurship på Erhvervsakademi Aarhus.

KreaKrog får sin egen afdeling på Vestervangen. Forretningen sælger primært garn, men også andre ting såsom kurve, plaider og puder.

Det ser i øvrigt ud til, at der kan komme en ny forretning i Tæppecentrets nuværende lokaler på Stationspladsen 25. Hvad det bliver, kan Brian Krog dog ikke løfte sløret for endnu.

Brian Krog ser frem til at få mere plads. Det vil give knapt så mange tunge løft. Foto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

BIF-vinderen er fundet

Brædstrup Avis

Klub støtter klub

Annonce