Annonce
Brædstrup Avis

To selvstændige frisører deler salon

Jane Lykke (forrest) og Malene-Lykke Krogh kommer nu til at dele frisørsalonen Hårstudiet i Brædstrup. Jane Lykke flytter ind den 25. marts. Foto: Peter Hald
Hårstudiet i Bredgade i Brædstrup kommer nu til at rumme to frisører med hver deres cvr-nummer.
Annonce

Brædstrup: Det bliver mere og mere almindeligt, at erhvervsdrivende deler lokaler - og den tendens ses også i frisørbranchen. Malene-Lykke Krogh, der i en årrække har drevet frisørsalonen Hårstudiet på Bredgade 40, får nu en selvstændig kollega ind på matriklen. Det bliver den 48-årige frisør og stylist Jane Lykke, der rykker ind på Bredgade 40 den 31. marts. Datoen er dog med forbehold på grund af corona-situationen.

- Vi er to selvstændige frisører med hver sit cvr-nummer, der deler salonen. Jeg glæder mig til at få en jævnaldrende kollega, som jeg kan sparre med, fortæller Malene-Lykke Krogh, der har arbejdet alene i Hårstudiet siden efteråret, hvor hendes tidligere medarbejder Tina Krogh Jensen sprang ud som selvstændig og etablerede sin egen frisørsalon i Nørre Snede.

Ud over at være uddannet frisør er Jane Lykke (som ikke er i familie med Malene Lykke Krogh!) også makeup-artist og stylist, og hun arbejder freelance som brudestylist, hvor hun kører ud til brude i hele landet. Det bliver hun ved med.

- Jeg kender Brædstrup udmærket, da jeg er vokset op i Bryrup, hvor jeg har haft frisørsalon i fire år, og mine forældre bor her i Brædstrup, fortæller Jane Lykke.

Jane Lykke har tidligere haft sin egen frisørsalon i Bryrup, men nu skal hun klippe hår i Brædstrup. Foto: Peter Hald
Annonce

Kunderne spurgte

Sidste år lukkede Jane Lykke sin egen salon i Bryrup, fordi hun og ægtemanden Kenneth, der driver byggefirmaet LR Byg, flyttede i lejlighed i Silkeborg.

- Vores børn er blevet store, så vi nyder vores anden ungdom i Silkeborg, fortæller hun.

Efter hun lukkede salonen i Bryrup blev Jane Lykke ved med at få henvendelser fra kunder, der spurgte, om hun ikke snart åbnede igen, Og da hun så, at Malene-Lykke Krogh søgte efter en kollega i salonen i Brædstrup, slog hun til.

Som nævnt vil Jane Lykke og Malene-Lykke Krogh hver især fortsat arbejde som selvstændige frisører, og det betyder, at de har hver deres online booking-system og hver deres åbningstider. Men de deler telefonnummeret i salonen, så der vil blive koordineret en del.

Der er god plads i Hårstudiet, og der er rigeligt med kunder, så Malene-Lykke Krogh og Jane Lykke er allerede begyndt at overveje, om de skal have en tredje kollega ind!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Her er de nye menighedsråd

Annonce