Annonce
Brædstrup Avis

Unge gymnaster skal have kameraerne frem

Som et eksempel på, hvordan billederne i konkurrencen eventuelt kan tage sig ud, har Stine Tang Hansen snuppet dette foto af sin datter Julie, der står på hovedet og modtager hjemmeundervisning via computeren. Foto: Stine Tang Hansen
Fotokonkurrence skal være med til at holde modet oppe hos unge gymnaster i Brædstrup.

Brædstrup: Corona-nedlukningerne har i høj grad ramt idrætslivet, men i springgymnastikafdelingen i Brædstrup Idrætsforening har nogle af lederne fået en idé, der kan være med til at holde modet oppe og humøret højt hos de unge gymnaster, selv om de må undvære træningen.

Stine Tang Hansen, der er sekretær for de fire hold, spring 1 og 2, juniorholdet og rytmeholdet, introducerer nu en fotokonkurrence blandt de 115 børn og unge på disse fire hold.

Ideen er simpelthen, at de unge indsender fotos med gymnastiske aktiviteter - for eksempel billeder, hvor de står på hovedet, springer eller udfører lignende gymnastiske øvelser.

Temaet er:  "Mens vi venter på bedre tider", forklarer Stine Tang Hansen.

Trivsel trods corona

- Coronaen har, som i alle andre idrætsgrene, fyldt meget gennem hele sæsonen. Vores gymnaster har taget det i stiv arm og med oprejst pande. De har alle mødt til træning med lysten og viljen til at dyrke det, de holder så meget af - nemlig rytme- og springgymnastik. En uge før juleafslutningen i december faldt modet dog lidt, da vi måtte lukke ned. Vi ønskede hinanden glædelig jul og godt nytår og glædede os til at møde op igen i starten af januar. Men nu skriver vi januar, og udsigten til træning ligger ude i fremtiden. Vores opvisninger aflyses stille og roligt én efter én, og modet falder i takt hermed. Men dette ønsker vi ikke, sker, understreger hun.


Vi vil simpelthen gøre noget for at sprede lidt sjov og glæde i de små hjem.

Stine Tang Hansen


- Bag kulissen arbejder instruktørerne hårdt for at opretholde den gode trivsel på holdene, og et af initiativerne er fotokonkurrencen. Vi vil simpelthen gøre noget for at sprede lidt sjov og glæde i de små hjem. Opbakningen er der. Rema 1000 var på pletten og vil gerne stå for præmier til de tre bedste billeder og en lille præmie til alle, der deltager, fortæller Stine Tang Hansen.

Oven i disse præmier har hun selv i egenskab af fotograf i sit firma Small Foto Steps lagt en mini-fotografering til førstepladsen.

Alle billederne vil blive vist på Facebook-siden ”Brædstrup springhold og gymnastik”.

Konkurrencen vil løbe hen over de nærmeste to uger.

Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Powerpull udskydes til 2022

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce