Annonce
Brædstrup Avis

VVS-firma vinder gazelle-pris for femte gang: Nu skal farten ned igen

Ejerne i Brædstrup VVS Teknik, Niels Krogh og Ole Bilstrup, har igennem de sidste fire år haft travlt med at udføre vvs-arbejde for diverse husfirmaer. Det betyder, at virksomheden nu er blevet gazelle for femte gang. Arkivfoto: Henrik C. Sandvad
Den høje aktivitet i byggebranchen har givet travlhed i Brædstrup VVS Teknik, som blandt udfører vvs-arbejde for diverse husfirmaer. Nu har det lokale vvs-firma netop fået tildelt Børsens gazelle-pris for femte gang.
Annonce

Brædstrup: Det er ikke usædvanligt at spotte en varebil fra Brædstrup VVS Teknik på vejene i Øst- og Midtjylland i disse år, men det er heller ikke uden grund.

Det lokale vvs-firma har nemlig forrygende travlt, og forleden fik virksomheden også et fysisk bevis på, at det er et firma i vækst, da Brædstrup VVS Teknik fik tildelt Børsens gazelle-pris for femte gang.

I Brædstrup VVS Teknik er direktør Ole Bilstrup glad for prisen, men ellers er det ikke noget, der fylder i hverdagen i den travle virksomhed.

- Prisen betyder faktisk ikke rigtig noget for os. Det er ikke noget, vi higer og stræber efter. Vi stræber efter at drive en ganske almindelig, sund forretning og have nogle dygtige medarbejdere, der har det godt hver dag. Det er det, vi arbejder efter. At der kommer en pris, betyder ikke så meget for os, men den tager vi selvfølgelig med, siger Ole Bilstrup.

Annonce

Travl byggebranche giver vækst

Det er dagbladet Børsen, som hvert år uddeler gazelle-prisen. I år modtager 1885 virksomheder over hele landet en gazelle-pris, fordi de lever op til de kriterier om vækst, som kræves for at modtage prisen.

For at blive gazelle-virksomhed, skal den have oplevet vækst i omsætning eller bruttoresultat i hvert eneste af de fire seneste regnskabsår.

For Brædstrup VVS og Teknik gælder det, at virksomheden har øget sin omsætning med 178,6 procent inden for de sidste fire år. Den store vækst skyldes især, at der i de senere år har været heftig aktivitet i byggebranchen.

- Der har været godt gang i byggebranchen i nogle år, og vi har ikke mærket nogen nedgang, selvom vi er i en coronakrise. Vi udregner tilbud som aldrig før, og vi har allerede ordrer i bogen for hele 2021. Så de gode tider ser heldigvis ud til at fortsætte næste år, siger Ole Bilstrup.

Ud over i 2020 har Brædstrup VVS og Teknik også vundet gazelle-prisen i 2018, 2007, 2006 og 2005 ifølge dagbladet Børsen.

Annonce

VVS'er for husfirmaer

Det er i høj grad de faste samarbejdspartnere, som bærer væksten for det lokale vvs-firma. Brædstrup VVS Teknik har igennem en årrække udført vvs-arbejde for en række forskellige husfirmaer. Således er firmaet underleverandør til Milton Huse, Vesterbo Huse, Fba-Huse og en række mindre husfirmaer, men også store entreprenører som Dansk Boligbyg og Casa er blandt kunderne.


Vi udregner tilbud som aldrig før, og vi har allerede ordrer i bogen for hele 2021. Så de gode tider ser heldigvis ud til at fortsætte næste år.

Ole Bilstrup, direktør Brædstrup VVS Teknik


Således opererer Brædstrup VVS i hele det midt- og østjyske område, men derudover udfører virksomheden også opgaver i København.

- Vi udfører kun få opgaver for hr. og fru Jensen, der skal have udført en opgave i deres bolig. Vi har mange gode samarbejdspartnere, som er trofaste, og så prøver vi at vise dem den tillid ved at gøre vores arbejde godt og overholde vores aftaler. Det er et gensidigt samarbejde, og de ved, at de kan stole på os, så når vi har sagt, at vi er færdige på en given dato, så er vi færdige. Det tror jeg, at der er mange, der sætter pris på, at vi overholder vores aftaler, siger Ole Bilstrup.

Annonce

Gearer ned med færre mand

Brædstrup VVS og Teknik hører til blandt områdets største vvs-firmaer, men faktisk er det lokale vvs-firma blevet lidt mindre i løbet af 2020. Her er virksomheden gået fra næsten 70 ansatte til nu 52, og det skyldes hverken corona eller mangel på ordrer.

- Jeg synes, vi var blevet for store. Det med at jeg ikke kender mine folk, det bryder jeg mig ikke om. Jeg kan bedst lide, når jeg kender dem allesammen. Vi har også haft forrygende travlt i de senere år, så tidligere på året tog vi en beslutning om, at nu gearer vi lidt ned og trækker luften en gang, siger Ole Bilstrup.

Han tør derfor ikke love, om det bliver til en ny gazelle-pris næste år.

- Det er svært at svare på, for vi er ikke færdige med året, men jeg tror dog, at vi har klaret os udmærket. Om det bliver til en ny gazellepris er ikke så vigtig for os, lyder det fra direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce