Annonce
Brædstrup Avis

Y's Mens Club vil holde foreningernes dag: Vi vil vise, hvad byen kan tilbyde

Brædstrup har mange tilbud om aktiviteter i foreningslivet, og nu får byens foreninger mulighed for at vise sig selv frem over for borgerne, når der holdes foreningernes dag søndag 12. september. Arkivfoto: Henrik Sandvad
Brædstrup Y's Mens Club vil til september arrangere foreningernes dag, hvor foreningerne kan møde op og vise byens borgere, hvad de kan tilbyde.

Brædstrup: Brædstrup har et væld af foreninger, der tilbyder alt inden for idræt, kultur, lokalhistorie og musik. Faktisk er der så mange tilbud i byens foreningsliv, at mange borgere nemt kan miste overblikket over, hvad der er af muligheder.

Derfor er Brædstrup Y's Mens Club i øjeblikket ved at samle brikkerne til foreningernes dag, som skal holdes søndag 12. september i Brædstrup Hallen. Her får byens foreninger mulighed for at vise, hvem de er, og hvad de kan tilbyde, således at de både kan hverve nye medlemmer og frivillige, oplyser initiativtager Britta Würtz Jensen fra Brædstrup Y's Mens Club.

- Vi har så mange fantastiske foreninger i Brædstrup, som har et væld af gode og spændende aktiviteter og tilbud, og for mange borgere tror jeg, det gælder, at der er så mange forskellige tilbud, at man ikke er helt klar over, hvad byen kan tilbyde. Det kan man få mulighed for til foreningernes dag, hvor folk kan blive klogere på, hvor mange tilbud der egentlig er, siger Britta Würtz Jensen.

Annonce

Noget for alle

Tilmeldingen til foreningernes dag er netop åbnet, og initiativtageren håber, at rigtig mange foreninger har lyst til at deltage.

- Jeg tror, der er mange foreninger, der kan se en fordel i at kunne promovere sig. Vi har f.eks. rigtig mange tilflyttere til Brædstrup i øjeblikket, som er familier med børn, som kan bruge dagen på at finde ud af fritidsaktiviteter for deres børn. Dagen kan også være med til at få mange ensomme ældre til at se, hvor man kan engagere sig og få nogle kulturelle oplevelser og socialt samvær. Så på den måde håber jeg, at dagen måske kan hjælpe nogle ældre ud af ensomhed, og så kan det samtidig være en måde for foreninger at skaffe frivillige, siger Britta Würtz Jensen.

Britta Würtz Jensen fra Brædstrup Y's Mens Club håber på stor opbakning til foreningernes dag, når den efter planen skal holdes i Brædstrup Hallen 12. september. Foto: Henrik C. Sandvad
Annonce

Håber på fyldt hal

Indtil nu har initiativtageren kun fået positive tilbagemeldinger fra de lokale foreninger, og hun håber derfor, at Brædstrup Y's Mens Club kan fylde Brædstrup Hallen til træffet i september.

- Vi prøver at gøre programmet lidt festligt med musik, små konkurrencer og andet, så der er lidt at komme efter. Vi håber derfor, vi kan fylde alle 40 stande ud i hallen, og vi også må tage boldbanerne i brug. Vi inviterer kun foreninger, der tilbyder aktiviteter med fysisk, kulturelt eller socialt indhold, så vi kommer ikke til at tage imod f.eks. politiske partier, siger Britta Würtz Jensen.


Vi har så mange fantastiske foreninger i Brædstrup, som har et væld af gode og spændende aktiviteter og tilbud.

Britta Würtz Jensen


Hun understreger, at gennemførslen af arrangementet afhænger af, hvordan covid-19-restriktionerne ser ud til september.

- Vi har besluttet, at hvis det ikke er muligt at gennemføre arrangementet den dag, så vil vi rykke datoen længere frem. Vi vil gennemføre arrangementet, fordi vi synes, ideen er så god, lyder det fra initiativtageren.

Annonce

Tættere samarbejde

Britta Würtz Jensen er formand for relationsudvalget i Brædstrup Y's Mens Club. Brædstrup Y's Mens Club er en kristen forening, der støtter forskellige humanitære formål, og i relationsudvalget arbejder man blandt andet på at skabe bedre relationer - også lokalt. Hun håber derfor også, at foreningernes dag kan medvirke til et tættere samarbejde mellem byens foreninger.

- Jeg håber jo meget, at byens foreninger kan blive bedre til at arbejde sammen. Når en forening f.eks. afholder et arrangement, at man koordinerer med hinanden, så det ikke kollidere med andre foreningers arrangementer. Til foreningernes dag får foreningerne også en god lejlighed til at tale sammen og skabe relationer, og det må gerne udmønte sig i et tættere samarbejde med hinanden, siger Britta Würtz Jensen.

Foreningernes dag har fået støtte fra Horsens Kommune fra puljen for borgerprojekter i forbindelse med områdefornyelsen i Brædstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

BHK fandt lotteri-vinder

Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Er Horsens en grøn kommune?

Annonce