Annonce
Brædstrup Avis

Zombier og varulve satte fut i Brædstrups halloween

Det er fanme uhyggeligt, du! Zombier og monstre indtog Brædstrup i aftes... det var det rene The Walking Dead. Foto: Søren E. Alwan
Annonce

Brædstrup: Torsdag aften blev en stor flok uhyrer og zombier sluppet løs for at hærge i Brædstrups gader. Anført af en ladcykel med nogle små zombier ombord drog omkring 20 voldsomt udklædte halloween-skræmmere gennem Bredgade. Og de blev set. I den grad.

Mange havde sikkert hørt, at der ville være noget særligt på færde, for Brædstrup var fyldt med folk. Faktisk så det ud, som om halloween-arrangementet i byen satte rekord. Butikkerne havde længe åbent, flere steder var der pyntet uhyggeligt op, og masser af bittesmå spøgelser og hekse var på gaden for at plage om slik.

Halloween i Brædstrup blev virkelig en livlig affære, selv om deltagerne i skræmme-optoget gjorde deres bedste for at få det hele til at tage sig ud som et afsnit af zombie-tv-serien "The Walking Dead".

Optoget var stablet på benene af Brædstrups nye ungdomscafé Free Zone, der havde fået fat i nogle dygtige make-up-kunstnere til at give udklædningerne en ekstra tand. Og det hele var organiseret til mindste detalje:

- Det er vigtigt, at zombierne går sammen. Og hvis der kommer flere zombier, skal de gå ned bag varulvene, råbte en af "tovholdene", Marinka Sørensen, der selv var klædt ud om en slags heks med en smart høj hat.

Det er vigtigt, at zombierne går sammen.

Marinka Sørensen, tovholder

Annonce

Ny tradition?

Simon Lindstrøm Jakobsen, der leder Free Zone-cafeen, var overvældet over den store opbakning:

- Da vi fik ideen, havde vi egentlig bare regnet med syv-otte deltagere, men der kom over 20 her til aften - både børn, unge og voksne, sagde han.

Kætil Rokkjær, bestyrelsesmedlem i Brædstrups lokalråd, der støttede projektet, var ligeledes imponeret over fremmødet.

- Og jeg håber, at vi kan få det her gjort til en tradition, sagde han.

Kætil Rokkjær, der var klædt ud som "Døden fra Lübeck" med sort kappe og grøn farve i ansigtet, fik i øvrigt fornøjelsen af at lede optoget med sin ladcykel fyldt med mini-zombier.

I Bredgade kunne butikkerne glæde sig over tilstrømningen, og nogle steder var der ligefrem kø. Blandt andet ud for Jyske Bank, hvor der vankede halloween-kage, og hvor alle ansatte var på "natarbejde" og udklædt som hekse.

Lidt hvid sminke, lidt teaterblod... stor effekt. Foto: Søren E. Alwan
Zombier er populære, men det kræver en dygtig sminkør at få den rette effekt frem. Her er det lykkedes ret godt. Foto: Søren E. Alwan
Der var også lidt farve på monsteroptoget i Bredgade. Foto: Søren E. Alwan
Marinka Sørensen var med til at styre løjerne. Selv var hun også effektfuldt klædt ud. Foto: Søren E. Alwan
I år blev der gjort noget ekstra ud af halloween i Brædstrup. Omkring 20 frivilllige klædte sig ud som zombier og monstrer og gik rundt i Bredgade. Foto: Søren E. Alwan
Foto: Søren E. Alwan
Foto: Søren E. Alwan
Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Her er de nye menighedsråd

Annonce