Annonce
Ugeavisen Bramming

Åbning for Jysk og T. Hansen: Aflastningscenter ved Vardevej kan igen blive virkelighed

Trods et nej så sent som i juni, har plan- og miljøudvalget nu sagt ja til, at ProDevelopment kan arbejdes videre med planerne om et aflastningscenter langs Vardevej i Bramming. Et aflastningscenter med to store butikker, hvoraf den ene kan blive en Jysk. Pressefoto
BRAMMING: Projektudviklingsfirmaet ProDevelopment kan fortsætte arbejdet med en redegørelse for, hvordan der kan etableres to større udvalgsvarebutikker i et såkaldt aflastningscenter på nordsiden af Vardevej, på marken lige øst for Jem og Fix.
Annonce

BRAMMING: Planerne om et aflastningscenter på nordsiden af Vardevej, hvor der skal være plads til op til 3000 kvadratmeter butikker, er ikke død, selv om byrådet så sent som den 22. juni i år valgte at sige nej til et aflastningscenter på det sted. For plan- og miljøudvalget vedtog på sit møde tirsdag at sige ja til, at projektudviklingsfirmaet ProDevelopment kan arbejde videre med en redegørelse for, hvordan der kan placeres et aflastningscenter langs nordsiden af Vardevej, hvor ProDevelopment håber, at firmaerne Jysk og T. Hansen har lyst til at åbne butikker.

Siden både plan- og miljøudvalget samt byrådet i juni sagde nej til at etablere et aflastningscenter nord for Vardevej, har rådgivningsfirmaet Cowi for ProDevelopment udarbejdet et notat, som viser, at der ikke er en realistisk mulighed at etablere den størrelse butikker på over 500 kvadratmeter i bymidten i Bramming. Samtidig peger notatet på, at den strategiske udviklingsplan for Bramming peger på Vardevej som sted for store udvalgsbutikker og at en planproces skal vurdere behov og konsekvenser – det sidste for byens øvrige handelsliv.

Annonce

Udvikling på bedste vis

- For os er det vigtigt, at vi får formændene for Bramming Byforum, Bramming HHI og Bramming Lokalråd med, når planen er på plads, siger Karen Sandrini (S), som er formand for plan- og miljøudvalget:

- Vi har sagt ja til, at ProDevelopment kan fortsætte med redegørelsen. Når man skal udvikle Bramming, skal det ske på bedste vis for handlen i Bramming, så når redegørelsen ligger klar, inviterer formændene for Byforum, HHI og Lokalrådet ind til et møde her på rådhuset, og så tager vi en snak sammen, lover Karen Sandrini.

Annonce

Åbne for endnu en snak

Melding fra udvalgsformanden glæder formanden for Bramming Lokalråd, Torben Kjær Andersen. Både lokalrådet, Bramming Byforum og Bramming HHI udtalte sig positivt om et aflastningscenter ved Vardevej i forbindelse med den forrige behandling af sagen i foråret. Men de tre udtalelser valgte plan- og miljøudvalget og byrådet at negligere, da byrådet den 22. juni sagde nej til et aflastningscenter.

Når man skal udvikle Bramming, skal det ske på bedste vis for handlen i Bramming, så når redegørelsen ligger klar, inviterer formændene for Byforum, HHI og Lokalrådet ind til et møde her på rådhuset, og så tager vi en snak sammen.

Karen Sandrini


- Vi er altid åbne for en snak, og vi skrev i vores høringssvar i foråret, at hvis der ikke kan findes plads til større butikker i midtbyen, så er det i orden med et aflastningscenter langs Vardevej. Så vi ser frem til at blive inviteret ind til en snak, siger Torben Kjær Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Stress / stress af

Ugeavisen Bramming

Julemarked aflyst

Annonce