Annonce
Ugeavisen Bramming

Åbningstiderne i et andet center passede ikke med treholdsskift: Så startede Ole sit eget fitnesscenter

Det begyndte som en joke og en utilfredshed med åbningstiderne i et andet fitnesscenter. Nu har Ole Meyenburg i ti år drevet Nem Fitness i Bramming. Foto: Martin Wilde
Det begyndte med en joke, men endte med Nem Fitness, som her januar 2022 kan fejre ti års fødselsdag.

Bramming: Det er i januar ti år siden, at det, der egentlig begyndte som en joke, blev til virkelighed. Nem Fitness er navnet. I 10 år har det nu ligget i centrale lokaler på Nørretorv i Bramming, lige der, hvor der tidligere var en el-forretning.

- Det begyndte som en joke. Da SuperBrugsen flyttede tænkte jeg, at det kunne være fine lokaler til et fitnesscenter. Og min nabo sagde, at lokalerne her kunne være et fedt diskotek.

Ordene kommer fra Ole Meyenburg. Undtagelsesvis sidder han ned - på en almindelig bænk - så længe journalisten er på besøg. Ellers står han bag receptionsskranken - eller træner i en af maskinerne. Vel at mærke i de lokaler, som hans nabo mente, skulle være diskotek.

Annonce

- For Coop fortalte mig, at bygningen skulle rives ned. Jeg kiggede på nogle andre lokaler på Industrivej, men de blev solgt for næsen af mig. Så tog jeg kontakt til Knud Jørgensen, der ejer lokalerne, og han syntes, det lød som en god idé, selv om der var meget, som skulle bygges om.

Træn når du har lyst

Sådan gik det til, at Nem Fitness fik plads på langsiden af Nørretorv og ikke for enden af torvet, hvor SuperBrugsen engang lå, og der nu er genbrugsbutik. Men hvorfor opstod Nem Fitness egentlig?

- Jeg er politimand. Der var et fitnesscenter i Bramming, men det havde dårlige åbningstider, når man arbejder på treholdsskift. Så jeg fik blod på tanden med at lave mit eget center, hvor man kunne komme og træne, når man havde lyst. Så er det bare at hoppe ud i det, siger Ole Meyenburg, der dog måtte pantsætte huset og skifte bank, før drømmen kunne realiseres.

Kort om Ole

Ole Meyenburg er 43 år.

Han er oprindelig fra Tønder, men har boet i Bramming i 14 år, hvor han trives, fordi han godt kan lide at bo i en mindre by.

Han har to børn.

Han er uddannet politibetjent, og arbejder i dag i politiets efterforskning på politigården i Esbjerg.

I 10 år har han drevet Nem Fitness i Bramming.

Det med at man kan komme og gå, som man har lyst til, har Ole Meyenburg holdt fast i.

Man tegner et abonnement, får udleveret et nøglekort og kan så træne hver dag mellem klokken fem og midnat. Man tørrer selv maskinerne af efter brug - og i disse tider afspritter dem. Tiden med coronavirus har i det hele taget været en prøvelse, hvor Nem Fitness i en periode har været tvunget til nedlukning - mod behørig kompensation.

- Ingen brok herfra. Vi har fået god støtte fra coronapuljen. Det har gjort, at vi kan fortsætte. Nu er det her jo en hobby for mig, men alligevel. Centret hviler i sig selv økonomisk og jeg klarer alt selv. Receptionen har åbent mellem kl. 17 og 18 alle hverdage, hvor jeg står her, så man kan få nøglekort. Men ellers kan man ringe, fortæller Ole Meyenburg.

Annonce

Ny holdtræning

I det hele taget kører det for Nem Fitness, som det har gjort hidtil, og det er også planen fremover, siger Ole Meyenburg:

- Vi fortsætter ufortrødent. Vi skal bare blive her i lokalerne, og vi skal nok komme om på den anden side af coronapandemien.

Jeg er politimand. Der var et fitnesscenter i Bramming, men det havde dårlige åbningstider, når man arbejder på treholdsskift. Så jeg fik blod på tanden med at lave mit eget center, hvor man kunne komme og træne, når man havde lyst. Så er det bare at hoppe ud i det.

Ole Meyenburg

Men en nyhed er der på vej. Her først i det nye år begynder et nyt hold, hvor man kan få personlig træning.

- Her i januar begynder vi at tilbyde personlig træning med en personlig træner, der kommer her. Man skal være medlem for at kunne deltage, og så koster det ekstra, hvis man vil deltage på holdet, fortæller Ole Meyenburg:

- Vi har haft hold før, men det gled ud. Nu får vi en personlig træner inde fra Esbjerg, som starter hold her i januar. Holdet løber over tre måneder ad gangen, siger han.

Annonce
Ugeavisen Bramming

Friskolen får velgørende sandwich-besøg: - Alle er velkomne til at komme hernede og spise

Annonce
Ugeavisen Bramming

Jonas Jeppesen dropper Sverige til fordel for Danmark

Annonce
Ugeavisen Bramming

Hvem skal have Lions-priser for 2022?

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Unge vil have mere gang i byen: Fantastisk at de kommer med ny energi og nye måder at tænke på

Ugeavisen Bramming

Jane åbner No. 18 – med nyt salgskoncept

Ugeavisen Bramming

Pensionist

Ugeavisen Bramming

Rejsegilde skulle rigtig fejres: Hele seks kranse over det nye spejderhus

Ugeavisen Bramming

Susanne styrer Brammings nye dagligstue

Ugeavisen Bramming

Troels og Anne Katrine er vild med det vilde

Ugeavisen Bramming

Kommunen er godt i gang med vilde, grønne initiativer

Annonce