Annonce
Ugeavisen Bramming

Ældre Sagen mangler frivillige

Vi håber meget, at mange vil vise intersse for at udføre et stykke frivilligt inden for Ældre Sagen. Der er stort behov for det, siger formand Karen Vagner Christensen, der selv arbejder mange timer inden for Ældre Sagen hver uge. Foto: Kirsten Enevoldsen
Tre møder på stribe på Vindrosen i uge 47 og fast åben kontortid hver den første onsdag i måneden.
Annonce

BRAMMING: Ældre Sagen Bramming – med sine 2.210 medlemmer – har en travl november. Ikke alene var der det månedlige møde – første onsdag eftermiddag i hver måned på Vindrosen i Jernbanegade. Her var i denne måned et velbesøgt møde med repræsentanter fra Codan og EDC.

- Her er nyttig viden og klækkelige rabatter at hente, fastslår formanden for Ældre Sagen, Karen Vagner Christensen, der mandag eftermiddag den 18. november holder informationsmøde – ligeledes på Vindrosen - for nye frivillige om det store arbejde, der via Ældre Sagen gøres på mange fronter her.

Sagen er nemlig den, at Ældre Sagen er i stort bekneb for frivillige besøgsvenner, aflastere til demente og kronisk syge i eget hjem – og til bestyrelsesarbejde.

- Lene Schmidt, Birte Skovbjerg, Poul Tønning Jensen og jeg selv vil orientere om arbejdet som besøgsven, bisidder, skubber, spiseven, indkøbshjælper samt inden for hele demens-området og bestyrelsesarbejdet, fortæller Karen Vagner Christensen.

Tirsdag aften den 19. november får lokalpolitikerne ordet. Her kommer Olfert Krog (DF), Preben Rudiengaard (V) og Ulla Koman-Meyer (S) og diskuterer livet og fremtiden for beboerne på kommunens plejecentre.

Reduktionen af antal aktivitetsmedarbejdere, den amputerede klippekort-ordning og andre besparelser i det kommunale budget for 2020 får uden tvivl en omgang her, så det er om at møde op, hvis man har noget på hjerte over for lokalpolitikerne og de dispositioner, de træffer.

Onsdag er det emnet fremtidsfuldmagter, der er på dagsordenen for Ældre Sagens møde i Vindrosen. Et emne, der er væsentligt at få styr på, mens man endnu selv kan træffe beslutningerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce