Annonce
Ugeavisen Bramming

Ændrede bustider på rute 148 og 248

To afgange er faldet væk, og i weekenden kører rute 248 lidt tidligere fra Gørding.
Annonce

ANDRUP / SKADS / GRIMSTRUP / ENDRUP / VEJRUP /GØRDING: Da Sydtrafiks sommerkøreplan trådte i kraft søndag den 28. juni, betød det, at beboerne i en række byer nu skal vænne sig til let ændrede bustider på de to rutebilruter 148 og 248, som kører fra Esbjerg ad den gamle Hovedvej A1 til henholdsvis Vejen og Gørding.

Annonce

Rute 148

På lørdage og søndag er en afgang i  hver retning forsvundet på rute 148, Esbjerg - Vejen og retur. Det er afgangen fra Esbjerg lørdag klokken 8.59 og på søndage afgangen fra Esbjerg klokken 20.59. Begge afgange er sløjfet, fordi der næsten ingen passagerer er med busserne, oplyser Sydtrafik.

I modsat retning er det afgangen på lørdage kl. 7.27 fra Vejen, som er i Esbjerg klokken 8.49, samt afgangen fra Vejen kl. 19.27 på søndage - som er i Esbjerg kl. 20.49, der er sløjfet. Desuden er en afgang mandage til fredage fra Brørup kl. 16.50, som er i Esbjerg kl. 17.48, forsvundet ud af køreplanen.

Annonce

Rute 248

På rute 248 mellem Esbjerg og Gørding fortsætter alle afgange med at køre, og dermed opretholdes en tilnærmet timedrift på strækningen mellem Esbjerg og Rebelsig, når man ser afgangene på rute 148 og 248 under et.

Kører man med rutebil på lørdage og søndag, så skal man dog stå lidt tidligere op eller gå lidt tidligere hjemmefra, hvis turen går i retning mod Esbjerg. For fremover afgår busserne på rute 248 hele 15 minutter tidligere fra Gørding, når de kører mod Esbjerg. Men altså kun på lørdage og søndag.

I modsat retning, fra Esbjerg mod Gørding, kører rute 248 med samme afgangstider som hidtil på alle ugens dage.

Nye køreplaner

Du kan se de nye køreplaner for busser og rutebiler på Sydtrafiks hjememside: https://www.sydtrafik.dk/k%c3%b8replaner/k%c3%b8replaner

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce