Annonce
Ugeavisen Bramming

10 år med skønhedspleje

Anna Friis er selv et flot eksempel på hendes faglige kunnen. Privatfoto
Anna Friis fejrer 10-års fødselsdag for sin hudpleje-klinik i Bramming.
Annonce

BRAMMING: I 10 år har kosmetolog Anna Friis, 47 år, drevet Annas Hudpleje Clinique i Bramming. 10 dejlige år, hvor hun har brugt sin ekspertise til at gøre kvinders hud flot, lækker, sund og indbydende for både kvinden selv og hendes omgivelser.

Ansigtsbehandlinger, dybderensning, farvning, retning og forlængelse af vipper, almindelig og japansk manicure, spa pedicure, behandling af tæer og al slags voksbehandling er blot nogle af de tilbud, den lille skønhedsklinik, der er indrettet i privatboligen i Storegade i stationsbyen, byder på.

Annas lækkerier vakte beundring på dagen. Privatfoto
Annonce

Fejret på Postgaarden

Der er mange, mange flere tilbud på plakaten, og polsk-fødte Anna tager altid imod med et stort glad smil. Det gjorde hun også, da hun søndag markerede sin kliniks 10-års fødselsdag ved en reception på Postgaarden. Traktementet dokumenterede, at konditorfaget også er en metier, Anna bestrider. De fineste kager – pyntet og dekoreret i jubilæets tegn blev serveret for de mange gæster, der kom fra nær og fjern.

Før Anna – takket være gud Amors pile – slog sig ned i Bramming, boede hun i Nykøbing Falster, hvor hun opbyggede sin første skønhedsklinik – efter uddannelse på den anerkendte Cidesco-skole i København, hvorfra hun dimitterede i 2005.

Annonce

Trofaste kunder

- Jeg er blevet taget rigtig godt imod her på egnen, hvor jeg har trofaste kunder langvejs fra. Nogle har faste månedlige tider. Andre kommer efter behov – eller lyst, fortæller Anna, der her i julemåneden også konsulteres af mange, der vil gi’ et gavekort til en behandling i julegave.

- Jeg kan rigtig godt li’ at forkæle kunderne. Det er dejligt at samarbejde med dem, vejlede dem – og opleve dem gå tilfredse herfra, siger Anna, der også gerne lægger en passende make-up på en kunde.

Anna Friis gør også meget ud af at følge de nyeste trends inden for faget, hvorfor hun deltager i alle relevante kurser. Hun arbejder alene i klinikken, der er hyggeligt indrettet i et par nyrenoverede værelser i ægteparret Friis’ private villa.

Der blev snakket og hygget – alt mens lækkerierne blev fortæret. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce