Annonce
Ugeavisen Bramming

1000 til julemesse i Tjæreborg

Der var pæn tilstrømning til julemessen begge dage. Der var nu også mange fine ting at komme efter. Foto: Kirsten Enevoldsen
Fin julestemning ved den 28. julemesse i Tjæreborg-hallerne.
Annonce

TJÆREBORG: Over to dage i weekenden tog tjæreborgenserne hul på julen 2019 med en stor julemesse i hallerne og den grønne foyer ved stadion. Det var 28. gang, Tjæreborg Gymnastik Forebibg (TGF) og Tjæreborg Idræts Forening (TIF) sammen med skolen stod bag arrangementet, og der var 38 boder – spækfyldt med fine juleting, gaveideer, lækkerier til ganen, tøj, strik og meget mere.

Arrangørerne havde i år hård konkurrence af Black Friday og håndbold i fjernsynet. Alligevel lykkedes det at nå op på et antal gæster omkring de 1000, hvilket er en smule mindre end sædvanlig.

Julestemningen fejlede imidlertid absolut intet, og det var noget af et hit med stort hoppeland i hal 2. Så kunne ”vi voksne shoppe i fred”. Rundt ved boderne meldtes da også om god afsætning, og der var mange nye udstillere i forhold til tidligere.

I den grønne foyer mellem hallerne var der også fuldt hus begge dage. Her holdt jule street boderne til med små lune retter og andre delikatesser, der viste sig yderst populære.

Overskuddet fra julemessen går i julemesseudvalgets kasse. Her kan foreninger, enkeltpersoner, klubber og lignende søge om tilskud til konkrete ting til byens bedste. Tidligere har man bl.a. støttet indkøb af flagstænger, lyskæder i hallen og udgivelse af områdebladet. Flere fotos på hjemmesiden.

Hoppeborgen var det helt store hit for børnene. Foto: Kirsten Enevoldsen
Adventspynt i lange, fine baner.
Delikatesser og lækkerier, der fristede mange.
Nisser får man aldrig for meget af.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce