Annonce
Ugeavisen Bramming

120.000 kroner skal i omløb lokalt

Bygavekortene er så gode som rede penge.
HHI bag bygavekort-initiativ, der skal sørge for, at forbrugskronerne bliver i Bramming og kommer lokale butikker til gavn.

BRAMMING: Det har været en drøj vinter med tvungen lukning af mange detailhandels-butikker og deraf svigtende omsætning. Hvad gør vi, spurgte Handels-, Håndværker- og Industriforeningen (HHI). Kan vi afbøde virkningen af de manglende indtægter og de måske truende forretningslukninger?

- Vi vil gerne hjælpe til med, at pengene bliver i Bramming, og at folk ikke vænner sig til at køre andre steder hen, når der skal købes dagligvarer, gaver og forbrugsgoder i det hele taget, siger HHI-formand Jan T. Bruun.

Han og Karina Rimmen lod sig inspirere af Skive Handel, som gjorde en indsats for at skaffe midler til bygavekort til forretninger under nedlukningen. De blev ligeledes begejstrede for autohandler Kurt Cramers initiativ med at købe 10 bygavekort à 2.500 kroner. Med hver afsluttet handel fulgte et bygavekort.

- Vi har nu været i kontakt med alle HHIs medlemmer med en opfordring til at købe et bygavekort, som så indløses i lokale forretninger, siger Karina Rimmen – og tilføjer, at hun blev taget rigtig godt imod.

- Faktisk så positivt, at vi nu har solgt bygavekort for ialt 120.000 kroner. Rundringningen gav også et billede af, at mange af vores virksomheder i forvejen er gode til at bakke op lokalt, fortæller Karina Rimmen.

Det bliver til Late Night den 29. april, at noget af støttebeløbet – små 20.000 kroner – uddeles via konkurrencer. Dels får man lodder i forbindelse med indkøb i HHI-butikker den 29. og 31. april, som udtrækkes senere. Og så bliver der udtrækning af den kupon du finder i denne uges avis. Måske en liveudtrækning via Facebook i løbet af dagen kan komme i spil.

- Hele pointen er, at der hermed kommer bygavekort og lodder i omløb for nøjagtig 121.300 kroner. Et beløb, som på denne måde bliver her i byen og er med til at få hjulene til at løbe rundt igen, fastslår Karina Rimmen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce