Annonce
Ugeavisen Bramming

13 foreninger fortæller om frivillighed til kulturnatten

På Kulturnatten for to år siden kunne der bages pandekager over bål foran Frivillighuset Vindrosen. I år loves der kage til de besøgende. Arkivfoto: Martin Wilde
Hver dag gør frivillige i Bramming en indsats for andre mennesker. Det fortæller de om i Frivillighuset Vindrosen i Jernbanegade.
Annonce

Bramming: Frivillige hjælper flygtninge med at falde til i Danmark, mens sygdomsramte af alt fra osteoporose til lungesygdomme har et sted, hvor de ikke er alene med sygdommen. Og sådan er der mange flere eksempler på foreninger, hvor frivillige hjælper andre, der har behov. Det sker i Frivillighuset Vindrosen i Jernbanegade, og på Kulturnatten kan du selv møde dem. Du kan høre om de aktiviteter, der foregår, og du kan tage en snak med medlemmer fra foreningerne og finde ud af, hvad der driver værket. Måske finder du en forening, hvor du selv kan gøre en forskel for andre og for dig selv.

- Vi vil gerne vise borgerne, at der foregår nogle ting i Frivillighuset Vindrosen, som de måske ikke kender til, siger Gitte Morberg Jensen, som blandt andet er formand for Frivillighuset Vindrosen.

- For selv om vi egentlig er centralt placerede på Jernbanegade, så er der faktisk mange, der ikke kender os. Vi vil gerne have, at Vindrosen og de frivillige foreninger bliver en mere tydelig del af Bramming, og at alle kender os, tilføjer hun.

Kulturnatten er en aften for hele familien. For de lækkersultne vil der være popcorn lavet over bål samt kaffe, the, saftevand og småkager. Det sker i Frivillighuset Vindrosen mellem klokken 18.30 og 20.30. /PM

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Traditioner

Annonce