Annonce
Ugeavisen Bramming

20 år med hår i Jernvedlund

Randi Højer kan fejre 20 år som selvstændig frisør i Jernvedlund. Foto: Martin Wilde
Randi Højer fester for 20 år med egen salon i Jernvedlund.
Annonce

JERNVEDLUND: Frisør Randi Højer i Jernvedlund er natur- og udemenneske, og hun lever sit halve liv i Kongeå Rideklub, hvor hun både underviser og yder en masse frivilligt arbejde. En interesse, hun deler med sit mellemste barn, der dyrker dressur-ridning.

Alligevel er det indendørs, hun arbejder; nemlig hjemme hos sig selv på Puggårdsvej 89, hvor hun driver salon ”Frisørgården”. Og det har hun nu gjort i 20 år. Derfor rydder hun garagen og dækker bord fredag eftermiddag klokken 15, hvor den står på jubilæumskaffe og -kage for kunder, samarbejdspartnere, familie og venner. Lidt senere – klokken 17.30 ankommer en pølsevogn, og de næste par timer er menuen hotdogs’er.

-Jeg deler det lidt op, så jeg er sikker på, at vi kan overholde corona-reglernes afstandskrav, siger Randi, der bor sammen med norske Ståle Granerud, der er lagerchef hos Stenderup Maskiner ved Rødding.

Der er seks sammenbragte børn i familien, men kun hendes mellemste bor endnu hjemme, og Randi Højer er stadig glad for den frihed, det giver at have salon på samme adresse som hun bor privat:

-Det var virkelig også en gave at ha’ det hele under ét tag, mens børnene var små, og jeg trives stadig fint med kombinationen af salon og privatbolig, så jeg har ingen planer om at udvide salonen, fastslår Randi, der er født og opvokset i Gørding, men altid har drømt om at bo i Jernvedlund:


Det var virkelig også en gave at ha’ det hele under ét tag, mens børnene var små, og jeg trives stadig fint med kombinationen af salon og privatbolig

Randi Højer


-Det er et dejligt sted. En hyggelig lille landsby, der lige passer til mig og min familie, siger den jubilerende frisør, der har lært faget i Hårstudiet i Ribe, hvor hun blev udlært i 1994. Der skulle dog gå yderligere seks år, før hun blev selvstændig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Ugeavisen Bramming

Vi glæder os allerede

Annonce