Annonce
Ugeavisen Bramming

20-årig iværksætter med eget firma

Her designer Mads plakaterne. Foto: Kirsten Enevoldsen
Mads Uldall Jespersen er ved at gøre sin drøm og kreativitet til sin levevej.
Annonce

VEJRUP: Mads Uldall Jespersen er kun lige fyldt 20 år. Han blev færdig på Esbjerg Gymnasium sidste sommer og kan allerede notere både ”iværksætter” og ”it-supporter” på cv’et.

- Det er simpelthen en kæmpe drøm, der er gået i opfyldelse, og selv om det lige krævede lidt tænke-tid at få tjek på de nødvendige administrative og regnskabsmæssige krav, så synes jeg nu, jeg har styr på det, siger Mads på en regnvejrsdag på Lykkesgårdsvej lige nord for Bramming, hvor han har sit eget kontor hos forældrene i barndomshjemmet.

For at skaffe de nødvendige midler har Mads dog det sidste års tid også arbejdet lidt både som vikar i en børnehave og på en møbelfabrik. Konkret går Mads’ arbejde ud på at designe, printe og skære, og foruden også at udøve it-support, er det fine plakater i farver og kvalitetspapir han skaber. Hovedmotivet er stjerner og himmellegemer, og Mads kreerer dem til alle lejligheder: Familie-, firma-, forenings-begivenheder. Eller blot og bar' til en privatperson, der har lyst til at få en unika på væggen og få den kreeret ud fra egne tanker:

Her skæres plakaterne til. Foto: Kirsten Enevoldsen

- Her går jeg så ind og designer her på computeren, og rettighederne til produktionen har jeg købt af en virksomhed i USA. Det er virkelig spændende, og jeg er så småt ved at få lidt efterspørgsel, fortæller Mads, som endnu bruger det meste af sin tid på at hjælpe andre med at reparere deres computere og yde basal it-support – for eksempel med WiFi eller TV-opsætning.


Her går jeg så ind og designer her på computeren, og rettighederne til produktionen har jeg købt af en virksomhed i USA. Det er virkelig spændende, og jeg er så småt ved at få lidt efterspørgsel.

Mads Uldall Jespersen


-Lidt af en it-nørd? Ja måske.

Så er plakaten ved at være salgsklar. Foto: Kirsten Enevoldsen

www.stjernenatten.dk fortæller Mads Uldall Jespersen yderligere om sin lille enmands-virksomhed, hvis titel og hovedmotiv er inspireret af den verdensberømte hollandske kunstner, Vincent van Gogh.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Traditioner

Annonce