Annonce
Ugeavisen Bramming

25 nye boliger ved Hellesvej

Kortet viser området ved Hellesvej/Østergade og øst for Ribevej. Kort: Esbjerg Kommune
Der anlægges en ny vej fra området til Hedemarksvej via Hedetoften.
Annonce

BRAMMING: SFs Jørn Boesen Andersen stemte i plan- og miljøudvalget tirsdag mod den indstilling, der lå fra forvaltning om opførelse af 25 boliger i tæt-lav bebyggelse på adressen Hellesvej 28 i Bramming. Det øvrige udvalg fulgte indstillingen.

Her er tale om et lille grønt område, der nærmest har karakter af at være en lille grøn lund med træer og en slynget grusvej mellem Hellesvej og Østergade. Her er i forvejen enkelte villa-bebyggelser, og bygherre Martin Nielsen fra Tjæreborg har ansøgt om – og nu fået udvalgets ja til at opføre 25 boliger.

De 25 boliger er placeret i to områder – syv, der grænser op til Hellesvej og Østergade og 18, der er rykket tilbage på arealet og altså væk fra naboskel:

- Det forslag, et flertal har givet ja til, er tilpasset i forhold til det oprindeligt ansøgte. Blandt andet er kvistene på boligerne vendt ind mod de grønne områder – i stedet for over mod naboer, siger udvalgsformand Karen Sandrini (A), der dog understreger, at boligerne stadig bliver i én etage med udnyttet tagetage.

Et problem i projektet har været vej-tilkørslerne, og der har ikke vist sig mulighed for udkørsel til Østergade. Adgangsvejen bliver derfor Hellesvej samt en ny vej – med vejret til Hedemarksvej via Hedetoften, som bygherre skal anlægge.

- Det er et fint lille projekt i et smukt område, og der er efterspørgsel på netop boliger af denne type, siger Karen Sandrini.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce