Annonce
Ugeavisen Bramming

27 kandidater på Venstres byrådsliste

Det er de 31 byrådssæder bag disse mure på Esbjerg Rådhus, der bejles til ved kommunalvalget 16. november. Arkivfoto
Partiet håber på opstillingsmøde i juni, hvor medlemmerne afgør kandidaternes rækkefølge på listen. 10 kandidater er bosiddende i Ugeavisen Brammings udgivelsesområde.

BRAMMING: Indtil nu har 27 kandidater meldt sig som interesserede i at stille op på Venstres liste til byrådsvalget 16. november. Det er fire flere end sidst, og der er både garvede politikere og helt nye ansigter på listen.

På grund af corona-restriktionerne har det endnu ikke været muligt at holde et fysisk opstillingsmøde, men partiet satser på at gennemføre det i juni. Det er her, medlemmerne skal prioritere kandidaternes rækkefølge på listen, og skulle flere have lyst melde sig som kandidater, kan det nås endnu.

Der er rig mulighed for at sætte krydset ved en person, der bor i Ugeavisen Brammings udgivelsesområde. Her er – i uprioriteret rækkefølge – opstillet følgende 10 kandidater: Hans Erik Andersen, Gørding, Henning Ravn, Bramming, Henrik Andersen, Tjæreborg, Karsten Degnbol, Darum, Kim List, Bramming, Kurt Bjerrum, Jernved, Lars Boel, Sejstrup, Michael Leunhagen, Tjæreborg, Rikke Tangaa, Andrup, og Vita Zenner, Omme ved Grimstrup.

Annonce

Hertil kommer endnu en kandidat, der er fortrolig med Bramming-egnen; nemlig Jan Lagoni, der til daglig er skoleleder på Fortunaskolen, men som privat bor i Hjerting.

Venstre beklæder i denne periode 12 af de 31 sæder i Esbjerg Byråd. Heraf genopstiller – med borgmester Jesper Frost Rasmussen i spidsen – de 11. I en udtalelse til kandidatudbuddet siger han:

- Jeg glæder mig til at stå i spidsen for så stærkt et hold til efterårets valgkamp. Vi har samlet et hold, der geografisk dækker hele kommunen, og hvor der samtidig er en god spredning i både køn, alder og erfaring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce