Annonce
Ugeavisen Bramming

415 løb rundt om Bramming

415 løbere stillede til start ved dette års udgave af Skjern Bank Løbet søndag formiddag. Foto: Prebens Foto & Video
Annonce

Bramming: 415 mennesker stillede til start, da Skjern Bank Løbet blev afviklet søndag formiddag på veje i og omkring Bramming. Løbet, der arrangeres i et samarbejde mellem Bramming IF Motion og Skjern Bank, havde 375 tilmeldt på forhånd, men yderligere 40 personer dukkede op på dagen og tilmeldte sig på stedet, inden starten gik søndag klokken 10, 10.40, 10.55 og kl. 11, alt efter hvilken rute, løberne valgte.

- Det er 35 færre end sidste år. Måske er det på grund af vejret. Men vi fik løberne sendt afsted i tørvejr, og så begyndte det at regne, mens de var ude og løbe, fortæller Ole Nielsen, der er pressetalsmand for Skjern Bank Løbet:

- Det er trods alt bedre, end hvis det begynder at regne inden starten går, så løberne står og blive kolde ved startstregen, inden de kommer afsted.

Måske var det også regnen, der fik nogle til at udgå undervejs. I hvert fald har Bramming IF noteret, at kun 390 løbere gennemførte de fire forskellige ruter på henholdsvis tre, fem og ti kilometer samt en halvmaraton på 21,1 kilometer.

- Alt i alt forløb det hele godt, slutter Ole Nielsen.

Se flere billeder på ugeavisen-bramming.dk

Vi fik løberne sendt afsted i tørvejr, og så begyndte det at regne, mens de var ude og løbe.

Ole Nielsen

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Skal, skal ikke?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce