Annonce
Ugeavisen Bramming

4H kræmmermarked i Gørding

Kæledyrene er fint børstede og klar til den store dag, hvor børnedyrskuet tiltrækker mange familier. Foto: Kirsten Enevoldsen
Fint trimmede kæledyr, kræmmersalg og hygge i smedens store hal
Annonce

GØRDING: September-sensommer er ensbetydende med 4H børnedyrskue og kræmmermarked i Gørding Smede- & Maskinforretnings store maskinhal, som i dagens anledning ryddes op og shines op med sensommer-grønt.

Det er henved 20 år siden, Laurits Schmidt første gang lagde hal forplads til den populære dag, og traditionen tro skal dyr – kaniner, katte, hunde, kalve, heste o.s.v. – tilmeldes enten til Hans Peter Fyhn i Glejbjerg, som fortsat er tovholder for dagen i 4H i Vejrup-Gørding, eller til Gørding Smede- & Maskinforretning.

- Dyrene skal være i hallen senest klokken ni på dagen – lørdag den 21. september. Da kommer Anna Skovbjerg fra Skovbjerg Dyrlæge Team i Glejbjerg for at tilse de udstillede dyr, fortæller Hans Peter Fyhn og tilføjer, at det nyvalgte socialdemokratiske folketingsmedlem, Anders Kronborg fra Esbjerg, åbner dagen en time senere.

Foruden børnedyrskuet er der stort kræmmermarked. Det er gratis at få en kræmmerstand. Blot skal man huske at tilmelde sig, hvis man har planer om at rydde lidt op i de hjemlige gemmer og måske omsætte lopperne i lidt kontanter.

Der kan naturligvis også købes lidt til hals og gane i boden, så det kan blive en rigtig dejlig familie-lørdag. Dagens overskud går til 4H-arbejdet i Vejrup-Gørding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce