Annonce
Ugeavisen Bramming

89 påskeæg til Solgården

Det var et par glade beboere, der på vegne af alle på Solgården tog imod påske-donationen fra Sct. Georgs Gildet i Bramming. Foto: Privat

BRAMMING: Karen Rasmussen fra Sct. Georgs Gildet i Bramming agerede den glade påskehare onsdag før skærtorsdag på plejecentret Solgården. En stor flot donation fra gildet sørgede nemlig for, at alle 89 beboere kunne få en lækker påske-chokolade-mundfuld.

Forinden havde Rikke, Anja og Henny fra Aktiviteten i Solstuen sørget for at få fabrikeret 89 papir-æg – prikket ud fra ark doneret af Røde Kors. Hvert fundet pap-æg kunne beboerne så bytte ud med et påskeæg.

-Ejj, hvor er det flot med sådan en gave! Det har vi da ikke rigtig gjort, siden vi var børn. Det bliver sjovt, lød det fra beboerne, som glædede sig til at komme på ægge-jagt og takkede for donationen, som et par repræsentanter – udendørs – tog imod.

Karen Rasmussen fra Sct. Georgs Gildet i Bramming fortæller, at der er 31 medlemmer i gildet, hvis intention er – gennem humanitære tiltag - at være synlige i byen:

-Under normale forhold – altså før coronaen – har vi 31 år i træk arrangeret en hyggeeftermiddag for ældre, hjemmeboende borgere, der ikke har for mange oplevelser.

-På grund af coronaen kunne det ikke lade sig gøre i år, så vi syntes, at beboerne på Solgården så skulle ha’ et påskeæg. En lille men kærlig hilsen til beboerne, som i en lang periode ikke har kunne få besøg, siger Karen Rasmussen, der – ligesom alle andre – håber, at der snart kan åbnes for arrangementer, som alle kan deltage i.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Hemmeligheder

Ugeavisen Bramming

Coronaramt

Annonce