Annonce
Ugeavisen Bramming

Afslag på ønske om vaccinationssted i Bramming

Nej til et tredje vaccinationssted i Bramming. Arkivfoto
Jeg bliver jo nødt til at tage det til efterretning, resignerer byrådsmedlem Henning Ravn (V).

BRAMMING: – Men jeg kan altså stadig heller ikke forstå, hvorfor man ikke kan planlægge skiftevis vaccination i Ribe og Bramming. Det drejer sig formentlig om hver anden eller tredje uge. Men nå!

Byrådsmedlem Henning Ravn (V) må resignere og tage et afslag fra Kurt Espersen, koncerndirektør i Region Syddanmark, til efterretning. Henning Ravn havde foreslået, at der i Esbjerg Kommune etableres et tredje vaccinationssted – i Bramming, kommunens tredje centerby, så borgerne – ikke mindst de ældre og svage borgere - i den del af kommunen slipper for transportbøwl.

- Kurt Espersen har svaret mig, at der skal være et-to vaccinationssteder i hver kommune. Foruden på Ørnevej i Esbjerg er det så blevet i Ribe, og det er jo okay, men jeg synes, det ville være hensigtsmæssigt med en fleksibel skiftevis løsning i henholdsvis Ribe og Bramming.

Annonce

Henning Ravn tilføjer, at det så også påpeges fra Kurt Espersens side, at borgere fra Bramming og omegn har mulighed for at blive vaccineret i Esbjerg, Ribe, Varde og Vejen, således at afstanden holdes inden for 20-30 km som anbefalet af Sundhedsstyrelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce