Annonce
Ugeavisen Bramming

Aftenskole om at være kristen

Frimenighedspræst Peter Nissen, der er tilknyttet Bramming Frimenighed, er en af de præster, der vil undervise i den kirkelige aftenskole. Privatfoto
Annonce

Kommunen: Vil du leve som en kristen i tiden, så kan du i efteråret få kirkelig højskoleundervisning som aftenskoleundervisning udi i emnet. Det er undervisere fra Menighedsfakultet, som i samarbejde med en række lokale præster fra Esbjerg og Bramming, der underviser, og det foregår i Sædden, Kvaglund og Zions kirker i Esbjerg.

- Idéen med den mobile kirkehøjskole er at give lægfolk rundt om i landet en dybdegående undervisning, som opbygger og udruster til at leve som kristne i 2020. Konceptet byder på undervisning ved en lokal præst og undervisning ved en underviser fra Menighedsfakultetet, afbrudt af fælles aftensmad med plads til socialt fællesskab, siger Peter Nissen, præst ved Bramming Frimenighed og en af de præster, som vil undervise.

- Derved kombinerer vi præstens pastorale erfaringer med de teologiske kompetencer hos læreren fra Menighedsfakultetet. Det giver både et højt fagligt niveau og livsnærhed i undervisningen.

Ifølge Peter Nissen har Menighedsfakultetets kirkehøjskole-koncept de seneste tre år vist sin berettigelse med omkring 35-60 deltagere per undervisningsdag - også i Esbjerg, hvor der senest var kirkelig aftenundervisning i vinteren 2018-2019 og det med så stort udbytte for deltagerne, at de har bedt om at få kirkehøjskolen tilbage, oplyser Peter Nissen.

Kirkehøjskole

Programmet for Kirkehøjskole i Esbjerg kan ses på internet på: teologi.dk/aftenhoejskole-2020-21/

Sidste frist for tilmelding er den 16. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Ugeavisen Bramming

Vi glæder os allerede

Annonce