Annonce
Ugeavisen Bramming

Aleksander Malerfirma er atter med i finalen som Årets Håndværker

Aleksander Malerfirma i Bramming blev sidste år kåret som Årets Håndværker i kategorien malerfirma med fem til ni ansatte. Nu er Aleksander Milkowski og hans malersvende igen i finalen om prisen, der uddeles på baggrund af anmeldelser på hjemmesiden anmeld-håndværker.dk. Arkivfoto: Lars Fahrendorff
Han vandt sidste år. Og nu har Aleksander Malerfirma og indehaver Aleksander Milkowski igen fået så mange rosende anmeldelser, at han er i finalen om at blive Årets Håndværker i kategorien Årets Malerfirma med fem til ni ansatte.

Bramming: Aleksander Milkowski er en glad mand. Og han har glade og tilfredse kunder i sit malerfirma, Aleksander Malerfirma. Kunder som, efter håndværkerne er gået hjem, skriver deres mening om det udførte arbejde på hjemmesiden anmeld-haandvaerker.dk.

Aleksander Malerfirma får så mange gode anmeldelser, at han sidste år vandt prisen, og igen i år er havnet i finalen som et af landets fem bedste malerfirmaer med mellem fem og ni ansatte, der er tilmeldt ordningen anmeld-haandvaerker.dk.

- Vi er naturligvis stolte over anerkendelsen, som er skabt via god kundeservice, siger Aleksander Milkowski i en pressemeddelelse:

- Hver dag, kæmper vi for at levere den bedste service til vores kunder. Vi er naturligvis glade for, og stolte af den anerkendelse, en finaleplads til Årets Håndværker 2021 giver.

Vi er naturligvis stolte over anerkendelsen, som er skabt via god kundeservice.

Aleksander Milkowski


Prisen som Årets Håndværker er fordelt på 25 forskellige fagkategorier. Når vinderne af prisen senere på året kåres i Cirkusbygningen i København, er det 10. gang, anmeld-haandvaerker.dk arrangerer prisuddelingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Hemmeligheder

Annonce