Annonce
Ugeavisen Bramming

Allan dyster om titlen som ”årets håndværker”

Allan Hansen med sit rullende værksted, der er indrettet i håndværkervognen. Firmaets permanente værksted ligger på Industrivej i Bramming. Foto: Kirsten Enevoldsen
Tømrer- og snedkermester Allan Hansen fra Bramming ligger helt i top forud for finalen om at blive ”årets håndværker”.

BRAMMING: Med et snit på 4,9 ud af 5,0 mulige skulle der være gode muligheder for en kåring som årets håndværker 2021 for tømrer- og snedkermester Allan Hansen fra Bramming. Det høje bedømmelses-gennemsnit er nået blandt 127 kunder, som ikke kun har betalt deres regning med glæde, men også har benyttet det link, der giver mulighed for at kvalitets-bedømme det udførte arbejde.

Allan Hansen, der er brammingenser af sind og skind, har kun sin far som medarbejder lige nu:

- Men nu går den ikke længere. Jeg har alt for lange arbejdsdage – først ude med værktøjet og så hjemme ved papirerne. Derfor har jeg her fra den 1. ansat to medarbejdere mere, fortæller Allan, der sammen med sin far, Per Hansen, i disse uger arbejder i boligforenings-husene i Kildeparken.

Den unge ”træmand” – Allan er 35 år, men har allerede drevet sin forretning i 13 år – var også sidste år nomineret til en plads på håndværker-podiet, så nu er han spændt på det endelige resultat i år.

Egentlig er der tradition for, at 1.500 håndværkere fordelt på 25 forskellige kategorier mødes på én gang til festivitas og udnævnelser i Cirkusbygningen i København, og i år er det 10. gang, anmeld-haandvaerker.dk kører arrangementet. På grund af corona-situationen bliver det imidlertid i år tre x 500 håndværkere, og endnu er datoerne ikke fastsat.

Som håndværker beskriver Allan Hansen sig som ”hr. og fru Danmarks tømrer”:

- Jeg har ordrebogen fuld af ønsker om ombygninger, nye døre, vinduer eller et nyt tag. Folk kan jo ikke komme udenlands her i corona-tiden, og så skal der ske lidt specielt og lidt spræl derhjemme. Måske bruges feriebudgettet – og feriepengene – så i stedet på at få en drøm derhjemme gjort til virkelighed.

- Sådan fornemmer jeg i hvert fald situationen, og jeg elsker at udføre den slags opgaver, få en totalentreprise på en ønsket ombygning og så gå i gang – det er lige mig, pointerer Allan Hansen, der også ligesom andre håndværkere har faste aftaler med både boligforeninger og private udlejere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Hemmeligheder

Annonce