Annonce
Ugeavisen Bramming

Alt kan lade sig gøre i Bramming

Ronni og Anja Majdecki-Plindstrup foran Postgaarden dagen før deres bryllup. Foto: Martin Wilde

Da Ronni og Anja skulle giftes, gik de efter at købe så meget som muligt lokalt i enten Bramming by eller fra leverandører i byer i omegnen.

Annonce

Bramming: - Vi prøver så vidt muligt at handle lokalt. Så vi gik ind til bryllupsforberedelserne med den holdning, at nu skulle det være lokalt.

Sådan siger 32-årige Ronni Plindstrup, mens han sidder i Postgaardens store festlokale, dagen før han skal giftes med 29-årige Anja Majdecki. Da de dagen efter - lørdag den 18. august - hånd i hånd gik ud af Grundtvigs Kirke i Esbjerg, havde de begge fået efternavnet Majdecki-Plindstrup, så det bruger vi i resten af artiklen.

De to nu nygifte bor begge i Bramming. Ronni Majdecki-Plindstrup har boet i byen i fem år, mens Anja Majdecki-Plindstrup flyttede til stationsbyen for et år siden fra en anden stationsby, Vinderup, lidt øst for Struer. For de to var der ingen tvivl. Så meget, det overhovedet var muligt, skulle købes lokalt.

Da vi købte ringene hos Pecani, fik vi en lille flaske mousserende vin og to små glas med vore navne indgraveret med. Det er super service.

Ronni Majdecki-Plindstrup
Annonce

God service

- Vi får jo altid en god betjening, siger Anja Majdecki-Plindstrup.

- Der er alverdens til forskel på den service, man får i Esbjerg og så her i byen. Her genkender man let folk fra byen, og så handler man mere lokalt. Så det var en naturlig ting at gøre til brylluppet, siger Ronni Majdecki-Plindstrup.

- I Brugsen blev jeg spurgt, om jeg havde haft ferie, supplerer Anja Majdecki-Plindstrup.

Annonce

Indenbys og udenbys

Brylluppet blev holdt på Postgaarden. Her var der også lejet værelser til de udenbys gæster - samt på et andre bed & breakfast rundt i byen. Diverse udstyr var lejet hos Bramming Festservice. Maden kom fra Endrup Kro, og Sommerlyst leverede natmaden - 20 pizzaer. Ringene er købt hos Pecani, brudebuket og knaphulsblomst blev købt hos Ambiente, bryllupsfoto blev taget af fotograf Jean Wochner fra Årre, og Ronni Majdecki-Plindstrup købte sit sæt bryllupstøj hos Din Tøjmand.

- Desværre har jeg ikke kunnet få min brudekjole her i Bramming. Der måtte vi til Tønder, siger Anja Majdecki-Plindstrup.

- Og der var ikke flere tider i kirken, på denne dato, som var den eneste, vi kunne leje Postgaarden, så det blev Grundtvigskirken i Esbjerg, vi blev gift. Det var tidligere min lokale præst, da jeg er vokset op i Esbjerg, og præsten er jeg i loge med, fortæller Ronni Majdecki-Plindstrup og tilføjer:

Annonce

En lille flaske

- Da vi købte ringene hos Pecani, fik vi en lille flaske mousserende vin og to små glas med vore navne indgraveret med. Det er super service.

- De har også været gode her på Postgaarden. Vi kunne komme og se det flere gange, og værelserne har vi lejet med, siger Anja Majdecki-Plindstrup, der kun har en ting til at tilføje:

- Alt kan lade sig gøre her i Bramming!

Læs også: Dresscode skal tages seriøst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce