Annonce
Ugeavisen Bramming

Anja starter eget rengøringsfirma

Den 1. marts startede Anja Lundgaard firmaet Lundgaards Rengøringsservice. Hun har allerfede fået godt gang i firmaet. Foto: Martin Wilde
Lundgaards Rengøringsservice er navnet på et nyt firma, der tilbyder rengøring i Bramming og omegn. Bag firmaet står 29-årige Anja Lundgaard, der er uddannet i branchen.
Annonce

Bramming: Det har været en drøm i mange år. Den 28. februar fik hun sit eget CVR-nummer, og allerede dagen efter var Anja Lundgaard ude og gøre rent hos de første kunder i hendes nystartede firma Lundgaards Rengøringsservice. Siden er det gået stærkt.

- Jeg har vidst i mange år, at jeg ville starte selvstændig virksomhed. Derfor har jeg taget uddannelse som serviceassistent. For mig er det vigtigt, at jeg har papir på, at jeg har uddannelsen. Rengøring er ikke bare rengøring. Der er meget med kemikalier.

Blå bog

Anja Lundgaard er 29 år.

Hun er opvokset og bor i Bramming.

Hun har kæreste og tre børn.

Hun har en HG og er uddannet serviceassistent.

Annonce

Kunderne og motivationen

For mange er rengøring en sur pligt. Men ikke for Anja Lundgaard. For hende er motivationen den reaktion, hun får fra kunderne.

- Jeg kan se et resultat. Og borgerne, jeg gør rent ved, bliver så glade. De er taknemmelige. Jeg har kunder i alle aldersgrupper, og de bliver så glade. At kunne hjælpe andre mennesker, det er fantastisk.

- Jeg er den 1. maj blevet godkendt ved Esbjerg Kommune til at kunne yde praktisk hjælp til visiterede borgere i hele Esbjerg Kommune. Det er et andet ord for rengøring, siger Anja Lundgaard og smiler.

Annonce

Arbejder målrettet

Anja Lundgaard har arbejdet målbevidst, for at skaffe kunder til det nye firma.

- Jeg har brugt facebook. Det har givet mig de private kunder. Når det gælder virksomheder, der har jeg taget telefonen og ringet rundt. Jeg bruger utroligt meget tid på salg. På at svare mails og give tilbud. Det bruger jeg aftenerne på. Men det er gået over al forventning. Indenfor 14 dage havde jeg de første fem private kunder og to virksomheder. Folk har givet mig en chance, og jeg kan mærke på kunderne, det betyder noget, at jeg har en uddannelse inde for faget. Det gør, at jeg står der, hvor jeg står i dag.

Foreløbig er Anja Lundgaard eneste medarbejder i firmaet, men med tiden håber hun på, der kommer så meget gang i forretningen, at hun kan ansætte medarbejdere og købe tilhørende firmabiler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Traditioner

Annonce