Annonce
Ugeavisen Bramming

BB-jubilæumsfest i telt og under tribune

Der var både ”en lille kuvert”, en flot buket blomster samt varme formandsord til Henry Hermansen, der i 49 år har været BB'er om en hals. Hjertelig tak, lød det fra BB-formand P. O.Mogensen. Foto: Kirsten Enevoldsen
120 års jubilæet blev markeret i fine sportslige rammer med otte fodboldkampe på banerne - musik, pølser, øl og festtale i teltet.
Annonce

BRAMMING: Stemningen fejlede ikke noget hverken på banerne, på den heldigvis overdækkede tribune eller i festteltet, da Bramming Boldklub, BB, lørdag i silende regn markerede klubbens 120 års fødselsdag. En smule hjalp det vel, at orkester-drengene Lars og Jan med Kim Larsens tekst ”bad guderne om godt vejr”.

I hvert fald lysnede vejret en smule, da BB's serie 1-hold gik på banen for at møde Esbjerg IF-92. Længe så det dog ud til, at måltavlens tal ikke passede til en jubilæumsdag. Mod slutningen og i overtid kom så forløsningen med udligningen til 1-1.

Acceptabelt, lød det fra ”eksperterne” på sidelinjen, men ikke det store sus på en jubilæumsdag!

Forinden havde BB-ledelsen i festteltet budt velkommen til en større flok paraply-bevæbnede fans og medlemmer af både nyere og ældre årgang. Formand P. O. Mogensen rettede en særlig velkomst til klubbens æresmedlemmer, C. C. Grejsen og Henry Hermansen, ligesom han fremhævede sponsorernes store betydning for klubbens indre og ydre liv: Takket være jer har vores ledere nu også fået ens nye trøjer.

P. O. omtalte generationsskiftet ved sidste generalforsamling, glædede sig over klubbens stabile medlemstal, det nye rækværk og tribunen Skjern Bank Arena, renoveringen af herrernes omklædningsrum med videre – alt sammen tiltag, der er sket inden for de sidste 10 år.

Før han hyldede Henry Hermansen for 49 aktive år i BB, annoncerede han også lige en munter halvlegsdyst i serie 1-kampen. Her trådte seks forhenværende aktive BB-spillere i munter karakter i en straffesparkskonkurrence. De seks var Carsten Vilster, Claus Bjerrum, Michael Jacobsen, John Lauridsen, Steen Jensen og Flemming Dreyer.

Sidst på eftermiddagen var dagen slut. Paraplyerne kunne slås ned. De sidste pølser lå lidt forladte på grillen, og selv om de gule topspillere ikke var helt tilfredse med jubilæumskampens resultat, så var alle enige om, at det havde været en dejlig dag med masser af fodbold – otte kampe – i et i ordets bogstaveligste forstand strålende vejr.

Godt nok var der mere brug for gummistøvler end fodbold-ditto for målmanden på Brammings senior-damehold, der mødte Varde – og måtte indkassere et nederlag på 7-4. Foto: Kirsten Enevoldsen
Den overdækkede tribune – en BB-nyerhvervelse inden for de sidste 10 år – gjorde absolut god gavn på 120 års jubilæumsdagen. Foto: Kirsten Enevoldsen
Der var kø og travlhed ved grill-pølserne. Foto: Kirsten Enevoldsen
BB 120 år. Foto: Kirsten Enevoldsen
BB 120 år. Foto: Kirsten Enevoldsen
BB 120 år. Foto: Kirsten Enevoldsen
BB 120 år. Foto: Kirsten Enevoldsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce