Annonce
Ugeavisen Bramming

Bedre mobildækning i Tjæreborg

Dataforbruget i mobilselskabernes netværk stiger og derfor har 3 opgraderet selskabets mast i Tjæreborg. Pressefoto
Annonce

Tjæreborg: Teleselskabet 3 opgraderer telemasten på Skolevej i Tjæreborg med 4G-udstyr, og det betyder øget rækkevidde og datakapacitet for dem, der benytter #’s netværk på mobiltelefon og tablet. Konkret betyder opgraderingen, at 92 procent af beboerne i Tjæreborg kan opnå en minimumshastighed på 20 Mbit/s på 3’s netværk. Til sammenligning anbefaler Netflix en minimumshastighed på 5 Mbit/s ved streaming i HD-kvalitet.

Med opgraderingen bliver 3’s netværk bedre til at håndtere mobilt bredbånd. For det er særligt dataforbruget i mobilselskabernes netværk, som stiger og skaber behov for at udvide netværkene.

- Stadig flere bruger mobilnettet til at få internet i hjemmet med mobilt bredbånd, og det stiller krav til netværkets kapacitet. Derfor udvider vi løbende netværket med nye mastepositioner og opgraderer det med ny teknologi på de geografiske punkter, hvor forbruget stiger mest, siger 3’s netværksdirektør Kim Christensen i en pressemeddelelse:

- Tidligere brugte kunderne mest af alt mobilt bredbånd til at gå på nettet på laptoppen, når de var på farten. Men nu er både nettet og routerne så gode, at mobilt bredbånd mange steder bliver brugt som den primære kilde til internet i hjemmet, siger Kim Christensen.

3’s netværk dækker 99 procent af befolkningen med 4G og består af mere end 2.300 master. /MW

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce