Annonce
Ugeavisen Bramming

Biljagt endte i Vejrup

Politiet var havde mandag aften ude med de blå blink. Ordensmagten havde held med i Vejrup at få standset en 27-årig mand, efter en biljagt, der begyndte i Glejbjerg. Den 27-årige er fradømt førerrettetn til bil og har flere gange fået biler beslaglagt, fordi han kører uden kørekort. Arkivfoto Mads Claus Rasmussen 

Vejrup: Mandag aften sluttede køreturen i egen bil endnu en gang for en 27-årig mand fra Agerskov i Sønderjylland. Denne gang i Vejrup. Manden bliver ved at anskaffe sig biler og køre narkokørsel, selv om han for længst har mistet sit kørekort.

En politipatrulje spottede mandag aften den 27-årige ved Glejbjerg. Der var han kørende i en ældre Audi med en trailer, hvor traileren viste sig at være stjålet. Den 27-årige ville ikke standse, og patruljen måtte "eftersætte bilen" - som det hedder på politisprog, når en patrulje jagter en anden bil. Turen gik ad mindre landeveje til Vejrup, hvor den 27-årige blev anholdt og hans bil beslaglagt.

Tirsdag klokken 13 blev den 27-årige mand fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Esbjerg. Han er sigtet for ikke mindre end 22 tilfælde af narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden fra april 2020 til nu, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Den 27-årige har tidligere fået beslaglagt en håndfuld biler. Senest den 3. og den 4. marts i år. Han er i forvejen tiltalt for de fleste af forholdene, og en retssag var berammet til senere i år. Men nu anklagemyndigheden forsøge at få ham varetægtsfængslet ved grundlovsforhøret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Hemmeligheder

Annonce