Annonce
Ugeavisen Bramming

Bjarne rykker årets 1. maj-arrangement hjem i baghaven

Bjarne Thuesen plejer at arrangere 1. maj i Bramming. I år er det flyttet hjem i hans baghave, for det er nemmere med de mange coronarestriktioner, siger han. Arkivfoto: Martin Wilde
Selvfølgelig skal arbejdernes internationale kampdag også fejres i år. Coronarestriktioner gør det svært at samles mange, så nu inviterer den sidste LO-formand i Bramming til 1. maj hjemme i hans egen baghave.

Bramming / Ravnsø: Lørdag er det atter den 1. maj. Så skal de røde faner frem, for det er arbejdernes internationale kampdag. Den dag, de indignerede taler holdes, og der er fællessang fra arbejdersangbogen.

Normalt holders 1. maj i Bramming i et stort telt på græsplænen ved Mødestedet i Skolegade. Men ikke i år. Det er for besværligt med de gældende coronarestriktioner, mener Bjarne Thuesen, som plejer at arrangere 1. maj i Bramming.

1. maj

1. maj i Bramming holdes i år på adressen Ravnsøvej 9, nord for Bramming.

Havelågen åbnes klokken 13.

Der er gratis adgang for alle, som har taget en PCR-test, der er mindre end 72 timer gammel.

Der bliver tale af Jakopb Lykke samt sang og musik ved Tanni Christine og Jan.

Der kan købes grillpølser, øl og røde sodavand, så længer lager haves.

- Så derfor holder jeg 1. maj hjemme i baghaven, siger han:

Annonce

- Vi regner med, at det bliver det eneste sted i Esbjerg Kommune, hvor der bliver holdt 1. maj. Jeg har det jo med 1. maj ligesom med superligaen uden tilskuere. Det går bare ikke, hvis den skulle aflyses igen i år. Derfor holder vi den hjemme i min baghave, siger Bjarne Thuesen, der forsikrer, at hans hustru er helt med på idéen. Hun plejer at passe grillen med pølser.

Der bliver musikalsk underholdning med Tanni Christine (billedet) og Jan. Arkivfoto: André Thorup

Bjarne Thuesens baghave ligger på adressen Ravnsøvej 9 mellem Ravnsø og Størsbøl. Det er ude på landet nord for Bramming. Derfor ved han ikke, hvor mange, der kan forventes at komme.

- Vi skal have en 1. maj, og hvad der så kommer, det må dagen vise.

Der bliver tale af Jakob Lykke, formand for 3F Esbjerg Transport og borgmesterkandidat for Socialdemokratiet, når der holdes 1. maj i baghaven hos Bjarne Thuesen den 1. maj fra kl. 13. PR-foto

Så meget er fastlagt, at der er adgang fra klokken 13, at der blive tale af Jakob Lykke, som er Socialdemokraternes spidskandidat til byrådsvalget i november og at der bliver musikalsk underholdning af Tanni Christina og Jan fra Esbjerg. Og naturligvis grillpølser, øl eller røde sodavand til en billig penge.

- Naturligvis skal man have en PCR-test, som ikke er mere end 72 timer gammel. Det forventer vi som noget helt naturligt, slutter Bjarne Thuesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce