Annonce
Ugeavisen Bramming

Blæseorkester på Trianglen

Det populære blæseorkester, der nok skal sætte lyd på Trianglen og gang i weekenden lørdag den 1. august. Foto: Karsten Plauborg
Ni mand fra Kongeå Blæseorkester sætter lyd på lørdags-handelen, når de 1. august kommer til Bramming.
Annonce

BRAMMING: Lørdag sidst på formiddagen den 1. august er det på Trianglen i Bramming de kommunale sommerlivs-kulturkroner gi’r en omgang. Ni mand fra Kongeå Blæseorkester kommer nemlig til byen og underholder en time, og Handels-, Håndværker- og Industriforeningen (HHI) vil ikke løbe an på vejret. Derfor sættes der telt op, så alle kan nyde koncerten i tørvejr.

Kongeå Blæseorkester hed oprindelig Bramming Blæseorkester, men da der i dag ikke er musikere med fra Bramming, besluttede man at ændre navnet. Orkester-medlemmerne kommer fra Holsted, Ribe, Askov, Grindsted og Krogager, og de øver hver mandag i Holsted, hvor der spilles musik fra musicals og kirkemusik over brass band til anden populærmusik.

Orkestret spiller ofte til arrangementer i kirker, pensionistforeninger, i Ældre Sagen o.s.v.

De kommunale sommerlivskroner er den 400.000 kroner store pulje, Kultur- og Fritidsudvalget afsatte til kulturelle aktiviteter og sommerliv i kølvandet på kommunens traditionsrige sommerunderholdning, som coronaen jo spændte ben for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce