Annonce
Ugeavisen Bramming

Blue-Tech i Bramming overtager elfirma i Århus

Blue-tech i Bramming har overtaget aktiverne i det konkursramte Egå El-Service. Navnet bibeholdes i Århus-området, men bilerne har nu også fået et Blue-Tech logo på. Privatfoto
Blue-Tech på Industrivej i Bramming har med virkning fra den 22. juli overtaget aktiviteterne i det konkursramte Egå El-service ApS.
Annonce

Bramming / Egå: Blue-Tech, med hovedkontor i Bramming og afdelinger i Esbjerg, Varde og Toftlund, udvider nu med en afdeling i Århus-forstaden Risskov. Der er ikke tale om en nyoprettet afdeling, men Blue-Tech overtager aktiviteterne i elfirmaet Egå El-Service ApS.

- Overtagelsen er sket som følge af en konkurserklæring af Egå El-Service ApS, der selv er ramt af manglende betalinger fra debitorer i et presset marked, oplyser Carsten A. Christensen, direktør og partner i Blue-Tech i en pressemeddelelse.

Peter Søndergaard Kristensen, der frem til konkursen var indehaver af Egå El-Service, fortsætter som afdelingsleder for alle aktiviteter i Risskov, og størstedelen af medarbejderne fortsætter i deres nuværende stillinger. Der vil også fremover stå Egå El-Service på firmaet biler, men der er også kommet et Blue-Tech logo på bilerne, for selv om Egå El-Service lokalt fortsætter under samme navn, så bliver al administration flyttet til hovedkontoret på Industrivej i Bramming. Egå El-Service drives fremover med samme CVR. nummer som Blue-Tech A/S.

Blue-Tech

Blue-Tech A/S er rådgivende og udførende installatører, som udfører tekniske opgaver inden for elinstallation, industri, ventilation samt energirådgivning.

Virksomheden har fælles administration i Bramming.

Blue-Tech A/S ejes af direktør Carsten A. Christensen og autoriseret el-installatør Allan Krogh.

Annonce

Længe næret ønske

- Vi glæder os over at kunne videreføre afdelingen i Risskov og fortsat servicere eksisterende og nye kunder. Det har længe været en del af Blue-Techs strategi at skulle have en afdeling i Århus-området, og det er vi naturligvis glade for nu er lykkedes. Peter og jeg har kendt hinanden i to-tre år gennem et ledernetværk, og det har givet os et godt afsæt til at skabe en god dialog og et godt samarbejde, siger Carsten A Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Skal, skal ikke?

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Annonce