Annonce
Ugeavisen Bramming

Borgmester ønskede tillykke med 100 år

100-års fødselar Ruth Skov Jensen ønskes tillykke med fødselsdagen af borgmester Jesper Frost Rasmussen. Foto: Martin Wilde
Normalt går hverdagene med traveture, whist, banko, billard og madlavning. Især billard, hvor Ruth Skov Jensen er lidt af en haj ved det grønne bord, når der to gange om ugen spilles billard på Mødestedet i Bramming.
Annonce

Bramming: Torsdag er dog en anderledes dag, for i dag fylder Ruth Jensen 100 år, og derfor er der gilde på Blichers Kro i Tjæreborg. Kun lige for den nærmeste familie.

- Jeg har inviteret 48, men der er to, som ikke kan komme, fortæller Ruth Jensen, mens hun tager imod gæsterne ved gavebordet, der bugner af blomster og flasker – for hvad giver man en, der fylder 100 år, og ikke ønsker sig noget?

Et hit er dog et stort billede med alle børn og børnebørn og oldebørn – nogle af dem bor så langt væk som i USA.

På slaget kvart over klokken 13 kom der også fint besøg. Borgmester Jesper Frost Rasmussen kiggede indenfor, for at ønske tillykke med den runde fødselsdag. Og så blev gavebordet overfyldt med endnu en blomst, en flaske, lidt chokolade – og en mulepose, som borgmesteren havde haft tingene i.

- Den kan du lige så godt få, til at bære gaverne hjem i, sagde Jesper Frost Rasmussen blandt andet.

I mange år drev Ruth Skov Jensen sammen med sin mand en tobaksforretning i Esbjerg. I 1984 flyttede de til Bramming, hvor de købte hus på Ribevej. Efter manden gik bort i 2008 flyttede til Ruth Jensen til en lejlighed tæt på banegården. Hun ses ofte i bybilledet, enten til fods eller på elscooter. Og som den mest naturlige del af Verden står den nu 100-årige fru Jensen stadig for madlavningen i sit eget hjem. Hun får dog hjælp til rengøring hver 14. dag.

100-års fødselar Ruth Skov Jensen ønskes tillykke med fødselsdagen af borgmester Jesper Frost Rasmussen. Han medbragte flere gaver i dagens anledning. Foto: Martin Wilde
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce