Annonce
Ugeavisen Bramming

BPI får ny direktør

Jesper Brix fortæller her borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) om de særlige egenskaber, BPI har udviklet med skumplasten som råstof. Arkivfoto: Kirsten Enevoldsen
Thomas Tvedergaard Larsen, Ribe, er ny administrerende direktør på den store Bramming-virksomhed.
Annonce

BRAMMING: Efter 11 år som dynamisk direktør for Bramming Plast Industri (BPI) lukkede Jesper Brix fra Hunderup fredag for sidste gang døren til sit kontor på den store virksomhed på Vardevej i Bramming.

Han afløses allerede i næste uge af Thomas Tvedergaard Larsen fra Ribe, som i en årrække var direktør for Rationel Vinduer i Herning og det sidste halve år har været administrerende direktør på virksomheden Kronospan ApS i Ryomgaard på Djursland.

Jesper Brix oplyser, at han forlader BPA med en god fornemmelse i maven:

- Vi var 50 ansatte, da jeg tiltrådte i 2008. Nu er vi 450; heraf 120 i Bramming og resten i Polen, og vi afleverede et pænt regnskab for et halvt års tid siden.

- Hvad der nu skal ske for mig, ved jeg ikke præcis, men jeg trænger til lidt mere tid herhjemme, og jeg glæder mig til mere tid til familien, siger Jesper Brix, der ikke udtaler sig om bruddet.

Marketingdirektør på BPI, Steen-Flemming Elmarlund, har heller ikke andre kommentarer end, at man selvfølgelig gerne vil invitere UGEavisen indenfor, når den nye administrerende direktør har været ansat et stykke tid.

Annonce

Specialudviklet skumplast

BPI er en 100 procent ordre-producerende virksomhed, som foruden her i landet er godt inde på markederne i Sverige, Tyskland, og Holland.

BPI's produkt er skumplast – forarbejdet og specialudviklet efter kundernes behov.

Vi kender produktet som bestanddel i blandt andet møbler, vindmøller og bygningskonstruktioner, men også på andre fronter gør produktet sig gældende; nemlig med en specialudviklet plasttype, der blandt andet sørger for stød- og lydabsorbering i metroen under Paris og andre storbyer.

En højtisolerende skumplast bruges også i produktionen af campingvogne eller ved hulmursisolering, fordi det fylder og vejer mindre, isolerer bedre og har styrkemæssige gode egenskaber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce