Annonce
Ugeavisen Bramming

Bramming Aftenskole går nye veje

Hanne Schmidt er fungerende leder af Bramming Aftenskole, som denne sæson har to nye kurser på programmet. Arkivfoto: Martin Wilde
Glaskunst og strik er to nye kurser hos Bramming Aftenskole.
Annonce

Bramming: Hvert år er der strikfestival på Fanø, og TV Syd kører programserien ”Den store Strikkedyst”. Jo, strik er blevet moderne igen, og nu hopper Bramming Aftenskole med. Som noget nyt udbyder aftenskolen kurser i strik.

- Vi har fået Alice Iversen, der har haft butik i Nørregade, til at undervise. Hun har haft med strik, garn og stoffer at gøre i mange år, frem til hun gik på pension, fortæller Hanne Schmidt fra Bramming Aftenskole:

- Hun hjælper dem i gang, som ikke har strikket siden 5. klasse, og hun kan også det mere avancerede, lover Hanne Schmidt.

Det er dog et krav, at man selv skal vide, hvad man vil i gang med at strikke – og man skal selv betale materialerne, udover det, det koster at deltage i aftenskolekurset.

Vi har allieret os med en underviser i Glaskunst i Glejbjerg, Lis Werenberg, for det kræver nogle helt specielle ovne, og dem har hun på sin gård uden for Glejbjerg.

Hanne Schmidt

Annonce

Specielle ovne

Når det gælder glaskunst – som er det andet nye kursus, Bramming Aftenskole udbyder, så behøver man ikke på forhånd at vide, hvad man vil i gang med.

- Vi har allieret os med en underviser i Glejbjerg, Lis Werenberg, for det kræver nogle helt specielle ovne, og dem har hun på sin gård uden for Glejbjerg. Undervisningen foregår også der, fortæller Hanne Schmidt.

Kurset i glaskunst løber over fire gange.

Annonce

Hurtigt udsolgt

Som altid har Bramming Aftenskole også kurser i blomsterbinding og madlavning for mænd, men disse kurser var allerede udsolgt, inden programmet blev offentliggjort.

Alle kurser, undtagen glaskunst, foregår på Nordre Skole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce